Oldal frissítése

JBL E55BT fekete

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL E55BT fekete

Élvezd kedvenc zenei előadóidat a JBL új vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatójával. Elsősorban a stílusos designjával és a külső zajokat és erős hangokat kiszűrő kiváló minőségű hangszigetelésével nyűgöz le. A szövetből készült stílusos fejpánt nagyon kényelmes, és hangsúlyt fektet a divatstílusodra. Négy különböző szín közül választhatsz. Bizonyára nagyra értékeled majd azt a tényt, hogy a fejhallgató több eszközhöz is csatlakoztatható. Mindez nagyon egyszerűen és folyamatosantörténik. A fejhallgatót egyszerűen párosíthatod a telefonoddal, táblagépeddel, laptopoddal vagy lejátszóddal.

Legfőbb jellemzők

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • 20 órás üzemidő
  • Mindössze 2 óra elegendő a teljes feltöltéshez
  • Folyamatos váltás az eszközök között
  • Szövet fejpánt
  • Hangvezérlés a fejhallgatón
  • Egygombos univerzális távvezérlő mikrofonnal
  • Textilköpenyes, lecsatolható kábel

Kihangosító és Bluetooth

Hallgass zenét vezeték nélkül nagy távolságból is, vagy használd a fejhallgatót telefonhívások szabad kézzel való lebonyolítására. Az egyesített vezérlés közvetlenül a fülpárnán található. Zeneszámot váltani, hangerőt módosítani vagy bejövő hívást fogadni egy gombnyomással tudsz. Így zökkenőmentesen válthatsz a zenehallgatásról a telefonhívásra és vissza - mindezt anélkül, hogy  kézbe vennéd  mobiltelefonodat. A fejhallgató akár 20 órán keresztül képes üzemelniegyetlen feltöltéssel. Ezenkívül hagyományos vezetékes fejhallgatóként is működhet. mivel audio kábellel csatlakoztatható azon berendezésekhez, amelyek nem támogatják a Bluetooth technológiát, ezzel is óvva az akkumulátort.

Stílusos és funkcionális

A JBL E45BT ellenálló, modern kialakítású fejhallgató. Az állítható méretű rugalmas fejpánt és a puha fülpárnák bármely fejformához alkalmazkodnak, így lehetővé teszik a hosszútávú kényelmes használatot. A fejhallgató praktikusan összecsukható, így szinte semmilyen helyet nem foglal el a hátizsákban. Hangszórókamrái kiforgathatóak, amit nem egy DJ is értékelni fog.

A hangvisszaadás, ahogy illik

A fejhallgató erős, de mégis nagyon kiegyensúlyozott hangot ad, amely biztosítja a különféle zenei műfajok minőségi reprodukcióját a teljes dinamikatartományban, a tiszta magas hangoktól, az érzékelhető középhangokon át a mély basszusig. A lejátszott hangot értékelni fogják a filmek és számítógépes játékok rajongói is.

A mozgás szabadsága

A gyors vezeték nélküli technológiának köszönhető párosítás biztosítja a megbízható és tiszta hangvisszaadást bármilyen Bluetooth-tal ellátott eszközről. Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit a mindennapi tevékenységek során, és a zenehallgatás szabadságát akár 10 méterre a mobiltelefonodtól vagy a laptopodtól. Soha többé mobilból kirántott csatlakozó vagy megtört kábel. Ezeket a gondokat kiengedheted a fejedből.

A csomag tartalma:

  • E55BT fejhallgató
  • Lecsatolható kábel
  • Töltőkábel
  • Jótállásilap
  • Biztonsági adatlap
  • QSG

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 4.0
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás
További tulajdonságok Forgatható fülpárna, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 96 dB/mW
Hangszóró mérete 50 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 231,6 g
Kód:  JJ090n3q9
Termékszám:  JBL E55BTBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15