Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

JBL Charge 3 fekete

4,8 155 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL Charge 3 fekete

IPX7

IPX7 védelem

Nem kell félned az esőtől és a fröccsenő víztől sem! A JBL Charge 3 készüléket akár vízbe is merítheted! Ez a remek tulajdonság ideális hangszóróvá teszi nyári medencés partykhoz.

JBL Conect

JBL Connect

A saját, integrált platformnak köszönhetően több - egymással kompatibilis - hangszórót is összekapcsolhatsz, ha még intenzívebbé tennéd a hallgatásuk által okozott élményt.

Prémiové zpracování

Stílusos anyagok

Az ellenálló anyagborítás és a masszív gumírozott test lehetővé teszik, hogy minden kalandra magaddal vihesd a készüléket.


Reproduktor JBL Charge 3

Főbb funkciók

  • Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró.
  • 6000 mAh kapacitású powerbank-ként is funkcionál.
  • IPX7 víz elleni védelem.
  • Stílusos kialakítás, élénk színekben.

Hallgass zenét vezeték nélkül, tölts a végtelenségig!

A JBL Charge 3 csúcsminőségű, magas teljesítményű hordozható Bluetooth hangszóró, minőségi sztereó hanggal, emellett powerbankként is szolgál. A Charge 3 bárhol gondoskodik a szórakoztatásodról, medence mellett vagy esős időben is - a vízhatlan kialakításnak, ellenálló anyagnak és robusztus toknak köszönhetően. Magas, 6000 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően 20 órás lejátszási időt biztosít, és – az USB kimeneten keresztül – akár okostelefonjaitokat vagy tabletjeiket is feltölthetitek a segítségével.


Bátran telefonálhatsz akár a medencéből is

A beépített, zaj- és visszhang tompítással ellátott mikrofon kristálytiszta hangú telefonbeszélgetéseket nyújt majd, egy egyszerű gombnyomásra. Vezeték nélkül több JBL Connect-tel felszerelt hangszóró is összekapcsolható, hogy tovább növeljük a hallgatásuk által okozott élményt.

Powerbank 6000 mAh extra kapacitással

A beépített Li-ion akkumulátor akár 20 órányi lejátszási időt is lehetővé tesz, valamint segítségével USB csatlakozáson keresztül tölthetőek az okostelefonok és tabletek.

Audio kábel bemenet (AUX bemenet)

Ne szomorkodj, ha nincs Bluetooth csatlakozási módod, kösd össze a készülékeddel audio kábelen keresztül a hangszórót, és ugyanúgy kiélvezheted a zenét!


A csomag tartalma:

  • 1× JBL Charge 3
  • 1× Biztonsági adatlap
  • 1× 5 V 2,3 A USB adapter
  • 1× Gyorsindítási kézikönyv
  • 1× Micro USB kábel
  • 1× Garancialevél

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 6 000 mAh
Lejátszási idő 15 óra
Kód:  JJ090g9h
Termékszám:  JBL CHARGE3BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15