Oldal frissítése

Zoomer Zupps interaktív robotkutya - Heartbeat

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zoomer Zupps interaktív robotkutya - Heartbeat

Ezt a zsebben is elférő, Heartbeat névre hallgató retriever robotkutyakölyköt minden kis technikus imádni fogja! A beépített szenzoroknak köszönhetően a kutyus reagál az érintésre, elég csak megsimogatni a fejecskéjét vagy megnyomni az orrát, és máris bátran ugat, sőt, még a szeme is felcsillan! A gyártó nem feledkezett meg arról sem, hogy minden kutya külön egyéniség - minden Zoomer Zupps kutyus más-más titkos trükköt tud, és vicces „visszaugatós” játékot is játszhatsz velük. A robotkutyusok 4 éves kortól ajánlottak, lányok és fiúk számára egyaránt remek szórakozást kínálnak.

Heartbeat robotkutyus főbb jellemzői

  • Reagál az ingerekre, ugat, a szeme világít
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Az egész kölyökkutya-kollekciót összegyűjtheted
  • A Zoomer kutyusok zsebben is elférnek, így bárhová magaddal viheted őket
  • Elemmel működik - az elemeket a csomag tartalmazza

Gyűjtsd össze mindet!

Gyűjtsd össze az aranyos kis kölyökkutyák teljes kollekcióját! A gyártó nem feledkezett meg a gyűjtőkártyáról sem, amelyen kitöltheted, hogy melyik kutyus van már meg neked, és melyik hiányzik még a gyűjteményedből.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAjd0080c
Termékszám:  ASRT778988647332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05