Oldal frissítése

Sylvanian Families Vidéki Klinika

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sylvanian Families Vidéki Klinika

Ó, csak nem beteg Sylvanian állatkád? Ne aggódj! Gyorsan vidd be őt a kórházba, és minden rendben lesz! Sylvanian falucskában természetesen kórház is van. Egy csodálatosan szép épületről van szó, finom pasztellszínekkel. Ültesd le kis figurádat a váróteremben, és várjatok türelmesen, amíg a nővérke be nem hívja őt a doktor bácsihoz. Fonendoszkópjával alaposan kivizsgálja Sylvanian figurádat, ezután pedig felír neki valamilyen orvosságot, hogy a kis páciens minél hamarabb meggyógyuljon. Építsed fel a Sylvanian rendelőt úgy, ahogy neked tetszik!

A Sylvanian Families vidéki doktor játékszett legfontosabb jellemzői

  • A kórház épülete kompatibilis egyéb Sylvanian Families épületekkel is
  • A szett 45 darab kiegészítőt és matricákat tartalmaz
  • Kiegészítők csodálatosan kidolgozott részletekkel
  • A készlet nem tartalmaz figurákat
  • A játék remek alternatívája a babázásnak
  • A játék elősegíti a gyermekek érzelmi világának és finommotorikájának fejlődését
  • A különböző történetek játszása közben a fantáziát is fejleszti

Sylvanian Families falucska

A japán Sylvanian Families figurák története egészen 1985-ig nyúlik vissza, megjelenésük után azonnal világszerte gyermekek millióinak szívébe lopták be magukat. A történet eredetileg erdei állatok családjaival indult, majd a sorozathoz fokozatosan csatlakoztak egyéb állatkák is, pl. macskák, kutyák, majmok stb. Azóta a Sylvanian termékcsalád rengeteg állatkával, valamint számtalan kiegészítővel gazdagodott, amelyek minden családnak megvásárolhatók - a házaktól kezdve, az autókon keresztül, az összes nélkülözhetetlen kiegészítőig.

Kód:  HRAjd0425
Termékszám:  5054131050965

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15