Oldal frissítése

DOLU

DOLU banner

DOLU - kiegészítők a gyerekeknek otthonra, a kertbe és az útra

A Dolu Toys 1975 óta gyárt játékokat. Minden triciklijük, ugrálóváruk, oktatójátékuk, pedálos és elektromos autójuk, sportjátékuk, hintájuk és még sok más termékük Törökországban készül kiváló minőségű és tartós műanyagból. A játékok elősegítik a gyermekek természetes fejlődését az élet számos területén. Válassz olyan játékokat a kicsiknek, amelyek szórakoztatják és fejlesztik őket. Legyen szó építőkockákról, triciklikről vagy ugrálóról a kertbe. A DOLU és gyermekeid együtt élvezhetik a kreatív szórakozást.

DOLU baba WC és egyéb termékek a kicsiknek

Gondoskodj a kicsikről a DOLU-val

Kényelmesen fürdetnéd a babádat bárhol? Próbáld ki összecsukható fürdőkádjainkat, amelyek ideálisak otthon, de akár utazás során is. A tapadókorongokkal ellátott babafürdető ülések biztonságos fürdetést és közben szórakozást is nyújtanak. Nagyon népszerűek a DOLU gyermekvécék, amelyek úgy néznek ki, mint a felnőtteké, és valósághű öblítési hanghatással rendelkeznek. A gyerekeket szó szerint lenyűgözi ez a hang! A teljes DOLU kollekcióban megtalálhatóak a kicsiknek szánt étkezőszékek, amelyek minden szülő és kisgyermek számára kényelmes megoldást jelentenek.

DOLU - ne csak a kertben szórakozz

Hinták, ugrálóvárak, csúszdák, pedálos traktorok vagy a játszóasztalok azok közé a termékek közé tartoznak, amelyek nagyon népszerűek a kerti szórakozás során. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. A hintázás nagyszerű szórakozás a gyermekek számára már kiskoruktól kezdve. A gyerekek szeretnek hintázni és csúszdázni. Ugyanakkor a hintázás a kicsik számára elősegíti a finommotoros készségek és az egyensúlyérzék fejlődését is. Amikor választasz, figyelj a hinta típusára, az elhelyezési lehetőségekre, az anyagra, a gyermek életkorára és a teherbírásra is. Ezenfelül a kis kertészed kipróbálhatja a pedálos traktort, amellyel közlekedik és ellenőrzi, hogy mi történik a kertben! A DOLU kerti csúszdák, kerti asztalok és egyéb kerti játékok közül kiválaszthatod az igényeiteknek megfelelő játékok.

DOLU szórakozás nem csak a kertben

DOLU gyermek WC olyan, mint a felnőtteké

DOLU 3in1 játszóasztal

Paraméterek módosítása
51 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20