Oldal frissítése

Sphero Indi

5 1 értékelés
65 490 Ft

Sphero Indi


Ismerd meg az aranyos Sphero indi játékautó formájú oktatási robotot. Egy-három, négy évnél idősebb kezdő programozó számára készült, akik szórakoztató és könnyen érthető módon nyerhetnek bepillantást a kódolás világába. A játékon keresztül a gyerekekmegismerik a programozás alapelveit, fejlesztik a kritikus és absztrakt gondolkodást, illetve megtanulnak kreatív módon problémákat megoldani. Megtanulják az ok-okozati összefüggések elvét, és tapasztalatokat szereznek a blokkprogramozással kapcsolatban. Az indi robot egy színérzékelőn és színes kártyákon keresztül kapja avezetési utasításokat. Tudsz-e neki olyan utat teremteni, hogy elérje a kívánt célt? Vagy eltéved az útvesztőben? 

A Sphero indi robot legfőbb jellemzői

  • Tökéletes kis kezdő programozók számára
  • A Sphero robot játékon keresztül tanítja a blokkkódolás alapjait
  • A gyerekek kritikai és absztrakt gondolkodási készségeket fejlesztenek, megtanulnak kreatív módon problémákat megoldani
  • Színérzékelőn és színes kártyákon alapuló funkciók
  • A második fázis a programozás az ingyenes Sphero Edu Jr. drag-and-drop alkalmazáson keresztül
  • A Sphero indi roboton a felső LED-fények és hangok is programozhatók

A Sphero indi robotot az alkalmazáson keresztül is programozhatod

Ha a kicsi már kódol a színes kártyákkal, a következő szintre léphet, és a Sphero Edu Jr alkalmazással irányíthatja a Sphero indi robotot. Egyszerű drag-and-drop elven működik, és ingyenesen elérhető iOS és Android készülékekre illetve Chrome OS-re, valamint Kindle-re is.

Fények és hangok vezérlése is

A Sphero indi robothoz 15 kártyát is kapsz különböző feladatokkal és rejtvényekkel, hogy megtanuld, hogyan kell irányítani. Ezután semmi sem akadályoz meg abban, hogy elkezdj saját kihívásokat létrehozni, hogy megmutasd a robot összes képességét. A felső LED-fény színei és világítási lehetőségei megváltoztathatók. A hangokatis testreszabhatod, vagy egy dal egy részét is lejátszhato, amikor átlépsz egy adott kártyán. És végül, de nem utolsósorban, a mellékelt matricáknak köszönhetően tetszésed szerint alakíthatod a megjelenését.

Csomag tartalma: 
1 robot
20 szilikon színes kártya
1 szállító doboz
15 programozási kihívás kártya kezdőknek
1 indítási útmutató
2 dekoratív matrica a robot testreszabásához
1 töltőkábel


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Manuálisan, Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Programozás típusa Blokk, A legkisebbeknek
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Fényeffektek, Hangeffektek, Színérzékelő
Kód:  Sp21R01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  980-0529

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15