Oldal frissítése

Sphero BB-9E Star Wars

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sphero BB-9E Star Wars



Saját BB-9E, amely okostelefonnal vagy táblagéppel vezérelhető

Az BB-9E nem csak egy új droid a közelgő Star Wars: Az utolsó Jedi című filmből, hanem egy interaktív drón, amelyet mobiltelefon vagy táblagép segítségével irányíthatsz. Az Android és iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis készülék Bluetooth technológián keresztül működtethető, akár 30 méteres hatótávolságig. Ráadásul a  BB-9E képes más robotokkal is kommunikálni, akiket ugyanaz az alkalmazás irányít.



Élj saját, Star Wars-os világodban

A drón teljesen működőképes első és hátsó LED fényekkel rendelkezik, ráadásul élethű hangokat is ad ki beépített hangszóróján keresztül. A holografikus szimulációs funkciónak köszönhetően mobiltelefonodat vagy tabletedet beolvastathatod a robottal, és megvizsgálhatod a Star Wars eredeti, egyedülálló világát. Ha pedig nincs kivel nézned a filmet, aktiváld a Watch With Me funkciót, amelynek segítségével a droiddal együtt nézheted azt, ő pedig reagál a filmben történő eseményekre.



Droid Sphero BB-9E Star Wars

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  DDV2001g2
Termékszám:  VD01ROW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15