Oldal frissítése

Sphero 2.0

4,1 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sphero 2.0

A Sphero 2.0 egy úgynevezett "mágikus gömb", amely intuitív módon vezérelhető Android, iOS vagy Windows operációs rendszert futtató okostelefonról, illetve tabletről. A Sphero a szórakozás új dimenziójába repíti Önt. Merüljön el a játékok birodalmában. Ez a mágikus gömb szinte minden akadályt képes legyőzni, vízálló, sőt, a víz felszínén még úszni is képes. A Sphero minimális méretű, így kényelmesen elfér a hátizsákban vagy a kabátja zsebében. Bárhová magával viheti.

A játék élménye

A Sphero a szórakozás egy teljesen új módját kínálja. Ezeket az élményeket játékos valóságnak hívják manapság. A Sphero 2.0-hoz ráadásul már most több mint 30 különféle játékot találtak ki, és ezekből egyre több lesz, ami még több izgalmat jelent. A mágikus gömböt ugráló zombik elleni harcra, golfozáshoz és lovagláshoz is lehet használni. Ha azonban ez nem lenne elég, akkor kitalálhat egy saját játékot is vele.

Orbotix Sphero 2.0
Ovládání Orbotix Sphero 2.0

Könnyű kezelhetőség

A Sphero Bluetooth technológia segítségével csatlakozik a vezérlő eszközhöz (okostelefon vagy tablet). Így a játék harminc méteren belül minden mozdulatunkra reagál majd. A mágikus gömb kialakítása kifejezetten ellenálló, még a víz sem tehet benne kárt. De nem árt neki a kosz, a por, a hó és a homok sem. Ha piszkos lesz, egyszerűen mossa meg tiszta vízzel. A Sphero különleges LED technológiával lett felszerelve, amely lehetővé teszi a színének a megváltoztatását. Tápellátását Li-Pol akkumulátor biztosítja, amely több mint egy órás üzemidőt enged meg.

A mágikus gömb

  • Forradalmi újítás a szórakozásban
  • Kompatibilis az iOS, Android, Windows okostelefonokkal
  • Változtatja a színét
  • Vízálló
  • Kompakt méret
Orbotix Sphero 2.0
Kód:  DDV2001
Termékszám:  S003RW1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15