Oldal frissítése

SMG Hedbanz Társasjáték

6 090 Ft

SMG Hedbanz Társasjáték

A gyors találgatós játék "Mi vagyok én?" egy második kiadással tér vissza! A Hedbanz by Spin Master Games az egész család számára szórakoztató! Ebben az új játékban 6 új fejpánt van: dinoszaurusz, narvál, robot, virág, pillangó és agy. A kártyákon vadonatúj illusztrációk is szerepelnek, mint például a "Napszemüveg vagyok" vagy a "Kígyó vagyok". Tegyél fel kreatív kérdéseket, mint például: "Pizza vagyok?". vagy "Kutya vagyok?", hogy megtudd, mi van a kártyádon az állat-, tárgy- vagy ételkategóriából. A Hedbanz játék egyszerű: csak vegyél egy kártyát, tedd le és játssz! Válassz ki egy fejpántot, és vedd le a képkártyát anélkül, hogy ránéznél. Vedd fel a fejpántot, és csúsztasd a kártyát a fejpántba úgy, hogy a kép a többi játékos felé nézzen. A játékban olyan kérdéseket lehet csak feltenni, amire a válasz "igen" vagy "nem" lehet; a célod az, hogy kitaláld, mi van a kártyádon. Legyél te az első játékos, aki összegyűjt három jelvényt, és nyersz!

Elengedhetetlen kellék az otthonodban

A Hedbanz a társasjáték-gyűjteményed elengedhetetlen kiegészítője 8-12 éves korú gyerekek számára, de 6 éves kortól bárkit szórakoztat. Alkalmas 2-6 játékos számára, és minden olyan esetben, amikor 6-8 éves lányoknak szóló játékokra, családi társasjátékokra vagy gyermekjátékokra van szükséged. A Hedbanz az egész családnak szóló közösségi tevékenység, amely minden generációt szórakoztat. Ez egy klasszikus kép kitalálós játék, amely már évek óta ismert! Akár 6-8 éveseknek szóló társasjátékokat, akár szórakoztató játékokat keresel, ez az új Hedbanz-kiadás tele új színes kártyákkal és aranyos fejpánttal biztosan szórakoztat.

Egyszerű szabályok

Az egyszerű szabályok mindenki számára könnyen érthetővé teszik a játékot. Kezdj el találgatni a Hedbanz második kiadásával! A Spin Master szórakozást nyújt a gyerekeknek különböző játékok formájában, beleértve a kisgyermekjátékokat, a lányos játékokat és a társasjátékokat. Gyűjtsd össze kedvenc plüssállataidat, stresszoldó játékaidat, távirányítós autókat, akciófigurákat, babákat és kiegészítőket és még sok mást. Katalógusunkban minden születésnapra megtaláld az ideális ajándékot, a csecsemők és kisgyermekek különleges ajándékaitól kezdve a lélekben fiataloknak szóló ajándékokig. Ha még többre vágysz, nézd meg a gyerekeknek szánt oktatójátékokat, medencés játékokat, kültéri játékokat és minden évszakra alkalmas monster truckokat. Légy kreatív a kézműves készletekkel, építőjátékokkal és távirányítós autókkal, vagy rakj össze felnőtteknek való kirakós játékokat és játssz kártyajátékokat. Pörgesd fel a hangulatot még ma a Spin Masterrel!

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Asztali

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Fejpánt, Kártyák, Játék útmutató, Homokóra, Zsetonok
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 6
Játék hossza 20 perc
Nehézség Könnyű
Anyag Karton, Műanyag

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Családi
Játékfolyamat Időkorlát, Pontgyűjtés

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAls5560
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  778988500415

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10