Oldal frissítése

SES Orvosi aktatáska

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SES Orvosi aktatáska

A gyermekkor olyan csodálatos időszak, amikor a gyerekek gondatlanul játszanak. Emlékszel, hogy játszottál orvososat? A sok fontos eszköz mellett, szükséges hozzá egy kis fantázia, kreativitás és improvizáció. De gyermeked mindezek birtokában válhat doktorrá ennek az orvosi táskának köszönhetően. Mindent tartalmaz, ami a kis betegek kezeléséhez szükséges. Mókás játékká válik a gyógyítás.

Az orvosi táska

  • Szuper kiegészítő a doktoros játékhoz
  • Orvosi eszközök a gyógyításhoz
  • Szórakoztatóan fejleszti a kreativitást

Orvos, egy szempillantás alatt

Ebben az orvosi táskában 2 kötés, ragtapasz, gipszkötés, 2 fecskendő, 3 gézcsík, csipesz, maszk és sapka található, hogy a gyerekek igazi orvosok lehessenek. Csak szerezz be egy fehér köpenyt, és a házad máris egy speciális egészségügyi központtá válik.

 5 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAif1423
Termékszám:  8710341092016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15