Oldal frissítése

SES Festés a vízben - illatosított viaszceruzák

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SES Festés a vízben - illatosított viaszceruzák

Gyakran embert próbáló feladat a gyerkőcöket rávenni arra, hogy menjenek a kádba, és fürödjenek meg. Mit szólna, ha ezentúl a gyermeke a fürdést összeköthetné a játék élményével? A Festés a vízben - illatosított viaszceruzák készletnek köszönhetően mindez lehetséges. A gyermekét megfürdetheti, és közben szórakoztathatja is. A fürdés még sosem volt ennyire jó móka. Hagyja, hogy a gyerkőc közvetlenül a csempére fessen - a festék ugyanis könnyedén lemosható, így nem kell a katasztrofális következményektől tartania.

A Festés a vízben azért jó muri, mert:

  • Sokféle színben kapható és könnyen lemosható
  • Fejleszti a kreativitást
  • Élményekben gazdag szórakozást nyújt a gyermekeknek 
  • Kiegyensúlyozott a pH-értéke és hipoallergén 

A gyerekek szinte mindenhol festhetnek

Engedje, hogy gyermeke kiélhesse a kádban a kreativitását, és többé nem kell attól tartani, hogy összefirkálja a falat vagy más kárt okoz. A festék könnyedén lemosható egy szivaccsal. Változtassa az unalmas fürdést szuper mókává!

A csomag tartalma: 8 színes.

Gyermeknek 2 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif1398
Termékszám:  8710341130220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10