Oldal frissítése

SES Szivárványos féreg előállítása

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SES Szivárványos féreg előállítása

Kezdje a szivárványos férgek készítését gyerekeivel. Készítsen otthon egy kis laboratóriumot, keverjen össze különféle típusú színes porokat, és hozzon létre csodálatos szivárványférgeket! Ki hozhat létre a leghosszabb féreget? A kreatív készlet féregkészítéshez szükséges port, feloldóport, akvarelleket, három pipettát, három spatulát, főzőpoharat és utasításokat tartalmaz. A létrehozás egyszerű, így a gyerekek könnyen készíthetnek szivárványos férgeket, és nagyon szórakoztatóak. Szivárványos férgek kreatív létrehozása a gyermekek gyermekkorukban vagy barátokkal játszik. A SES készlet fejleszti a gyermekek kreativitását és fantáziáját . A használt festékek könnyen eltávolíthatók a textilből és a bőrből. SES kreatív készlet - a szivárványos férgek előállítása 8 éves kortól származik.

A SES kreatív készlet főbb jellemzői - szivárványos férgek előállítása

  • Kreatív készlet szivárványos férgek előállításához
  • Lelkes és szórakoztató alkotásokkal
  • Sada obsahuje prášek na výrobu červů, prášek na rozpuštění, vodové barvy, tři pipety, tři špachtle, měřící kádinky a návod
  • Gyerekpartira vagy barátokkal játszik
  • Rozvíjí dětskou kreativitu, představivost
  • A használt festékek könnyen eltávolíthatók a textilből és a bőrből
  • SES kreatív készlet - a szivárványos férgek előállítása 8 éves kortól származik

Csomag méretei:
15 × 20 × 4 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  Hramhd68
Termékszám:  8710341251116

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05