Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

SES Járdára való kréta, sablonokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SES Járdára való kréta, sablonokkal

Azon gondolkodsz, hogy hogyan kéne hosszabb időre lefoglalni a gyerekeket anélkül, hogy drága interaktív játékokat kellene vásárolnod? Próbáld meg elfoglalni őket a régi klasszikussal - a krétával, amelyhez sablonok is tartoznak. A gyerekek szabadon használhatják saját fantáziájukat, és szabadon művészkedhetnek. Rajzolhatnak képeket, ugráló figurákat, és ha előveszik a csatolt sablonokat, létrehozhatnak gyönyörű mandalákat is. A SES járdára való krétái és sablonjai, mindent megvalósíthatnak amit a gyerekek kigondolnak. A hat színes SES kréta a legbiztonságosabbak közé tartozik a piacon és különböző típusú felületekre rajzolhatnak vele, így nem kell aggódnod a gyermekekért. Ha szükség van rá, a krétát egyszerűen egy söprűvel és egy kis vízzel eltávolíthatod a járdáról.

Főbb jellemzői

  • Hat színes kréta és négy rajzsablon készlete
  • A krétát különböző típusú felületeken használhatod
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát 
  • Olcsón megoldható hosszú ideig tartó szórakozást biztosít
  • Egyszerűen eltávolítható a felületről
  • Biztonságos a gyermekek számára
  • A gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif7224
Termékszám:  8710341022082
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20