Oldal frissítése

SES

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SES

Beleimádkozni gyermeked a kádba sokszor emberfeletti feladatnak számít. De mi lenne, ha találnál nekik valamit, amit élveznek? A SES kreatív szettjének köszönhetően a ehetetlen most elérhetővé vált - segítségével gyermeked élvezni fogja a fürdés minden percét! A festő készlet segítségével gyermeked közvetlenül a csempére festhet, amelyet utána könnyedén lemoshatsz, így a katasztrofális következmények miatt sem kell aggódnod.

Festés a vízben

  • Sokféle színben és egyszerű lemoshatósággal
  • Lehetőség a kreativitás fejlesztésére
  • Rengeteg szórakozás gyermeked számára
  • pH semleges, és hipoallergén anyagból

Szinte bárhol festhet gyermeked

Hagyd gyermekednek, hogy kibontakoztassa kreativitását közvetlenül a fürdőszobában, és nem kell majd aggódnod amiatt, hogy inkább más falfelületeket fest le. Az anyag könnyedén, szivaccsal lemosható, így Te és gyermeked is kihozhatják a maximumot egy amúgy unalmas fürdőzésből!

A csomag tartalma 8 darab színes, tengeri állatokat formázó hab bélyeg.

Alkalmas gyermekek számára, 2 éves kortól.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAif1386
Termékszám:  8710341130350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15