Oldal frissítése

Ravensburger Windmill 3D

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Windmill 3D

Ravensburger 3D Szélmalom minőségű műanyag összecsukható puzzle darabokat, amelyek a sarkokban vannak hajlítva, hogy a 90 fok, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a szokatlan háromdimenziós behajtható.A rugalmas dílkům építhet a hagyományos ország szélmalom, ami le fogja nyűgözni Önt egy egyedi feldolgozási és lenyűgöző részleteket. rejtvény készült kiváló minőségű műanyag, ami a malom stabilan tartsa ragasztó nélkül végezhető. rejtvény közé tartozik a legnépszerűbb szórakoztató gyerekeknek és felnőtteknek. A gyermekek számára komponált finom motoros készségek és a képzelet, a felnőttek hozza szórakozást és kikapcsolódást.
Műszaki adatok:
Darabszám:
216
A csomag tartalma:
rejtvény
tartozékok
oktatás
Méret összetett malom:
35,9 cm
Ajánlott kor:
10+
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-on a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
Kód:  ZG354
Termékszám:  4005556125630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20