Oldal frissítése

Ravensburger 3D 125777 Világítótorony (Éjszaka)

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 3D 125777 Világítótorony (Éjszaka)

Építs lenyűgöző térbeli szerkezetet az egyedülállóan rugalmas, hajlítható és simán egymásba illeszkedő puzzledarabok segítségével. A műanyag darabkák pontosságának köszönhetően nagy stabilitást biztosítanak ragasztó használata nélkül is. A 3D puzzle gyártója a neves német cég, a Ravensburger.

A 216 darabos éjszakai kiadású 3D Világítótorony puzzle nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztathatja. A puzzle dekorációs világításként is használható, ugyanis a világítótorony színes LED fényekkel rendelkezik, amelyek 3 db AAA elemmel működtethetők. Az összerakását követően a világítótorony 38,6 cm-es.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK törvényi előírásoknak és az európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik a szükséges CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Darabszám

Darabszám 216 db
Kód:  HRAa1405
Termékszám:  4005556125920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20