Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ravensburger 150649 Night London

4,8 4 értékelés
5 490 Ft

Ravensburger 150649 Night London

Repítse magát abba a városba, ahol hűvös szél fúj, és a híres Tower Bridge és a Big Ben emelkedik. Igen, épp Londonban találta magát, a világ egyik legismertebb városában. Keltse ezt az illúziót egy puzzle segítségével! Ismét a Westminster-palotánál találhatja magát, magával ragadja a híres London Eye, és a híres emeletes buszokkal Londonban minden sarkába ellátogathat. A termék 14 éves kortól ajánlott,  mivel 1000 darabos, s így próbára teszi a kézügyességet, a figyelmet és a precizitást. Puzzle-t a Ravensburger nevű német cég gyártja, amely nagy múltra tekint vissza. Az első termékeket 1891-ben dobta piacra. A puzzle a különleges "Softclick Premium Puzzle" technológiával, erősebb és vastagabb lemezek használatával, valamint kézzel készített vágógépekkel készült. A puzzle egyes darabjai simák, papírportól mentesek. Az egyes darabok tökéletesen illeszkednek egymásba.

Miért vásárolja meg?

  • 1000 darabos
  • témája: London
  • színes
  • fejleszti a képzeletet, az ügyességet, pontosságot
  • 14 éves kortól ajánlott
  • "Softclick Premium Puzzle" technológiával készült

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Darabszám 1 000 db
Téma Államok / városok

Puzzle jellemzői

Puzzle típusa Klasszikus
Puzzle jellemzői Panorámás
Kód:  HRAa6322
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556150649
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05