Oldal frissítése

Ravensburger 3D 125562 Eiffel-torony

4,7 63 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 3D 125562 Eiffel-torony

A 3D Ravensberger puzzle lehetővé teszi, hogy megépítsék a híres Eiffel-torony háromdimenziós modelljét. Élvezze ki az alkotás szabadságát, miközben maga is jól szórakozik, végeredményben pedig egy remek, eredeti dekorációt kaphat otthona.  A sarokelemek speciális műanyag darabok, amelyek 90 fokban el vannak hajlítva, így megépítheti a jól ismert párizsi modellt ragasztó használata nélkül. A modell 216 darabból áll, amelyek segítségként hátoldalukon számozottak. Azonban, ha igazi kihívást keres és magától, segítség nélkül szeretné megépíteni az Eiffel-torony modelljét, ezekre a számokra nem lesz szüksége.

Más, mint a hagyományos puzzle - hajlékony

A 3D-s modell darabjai kiváló minőségű rugalmas műanyagból készültek. Így elkerülhető a hagyományos puzzle-k esetében idővel jelentkező kopás vagy felválás. A puzzle minden egyes darabja hajlik, amely megszünteti a ragasztó használatának szükségességét, emellett a kész modellt magasfokú stabilitás jellemzi.

Egyedi 3D puzzle

  • Lenyűgöző Eiffel-torony replika
  • Egyedi műanyag darabokból áll
  • A kész  modell magassága 44 cm
  • Építse meg a világ leghíresebb épületeinek mását

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 216 db

Téma

Téma Épületek

Puzzle típusa

Puzzle típusa 3D
Kód:  LP100q4
Termékszám:  4005556125562

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15