Oldal frissítése

Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash

4,5 10 értékelés
18 590 Ft

Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash

Rajongsz a népszerű számítógépes játékért, a Minecraftért? Akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt az izgalmas Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash játékot, amely az egész családot szórakoztatja. A játék célja az, hogy kijuss a tüzes Netherből. Ebben a játékban azonban bátorságot és okosságot kell mutatnod, hogy megúszd. Csak együtt lehet nyerni, és csak együtt lehet veszíteni. A stratégiai társasjáték különböző nehézségi szinteket kínál a végtelen szórakozás érdekében.

A Ravensburger 274352 Cooperative Labyrinth - Team Edition legfontosabb jellemzői

  • Dinamikus kooperatív játék
  • A Minecraft számítógépes játék ihlette
  • 1-4 játékos számára alkalmas
  • Nem szükséges, hogy rendelkezz korábbi Builders & Biomes Ravensburger Minecraft-játékkal
  • Használd a felszerelésed és sprintelj a portálhoz
  • A játékszabályok különböző nehézségi szinteket kínálnak
  • A játék célja, hogy kijuss a tüzes Netherből
  • Ebben a játékban vagy mindenki nyer, vagy mindenki veszít.
  • Tartalom: 64 fakocka, nyolc kocka, 48 szív, a játékterv 10 része, 4 leltárkártya, 1 Piglin kártya, 20 szörny állványokkal, 68 tárgykártya, 8 játékos skin 4 állvánnyal, 5 láda zseton, 1 spawner token, 1 pad a blokkokhoz, 1 szerkezeti támasz, számos játéksegédlet

A kooperatív stratégiai társasjátékot a Minecraft számítógépes játék ihlette

Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash kooperatív stratégiai játékaz egész család számára alkalmas. A játékot a híres számítógépes játék, a Minecraft ihlette. Meg tudsz menekülni a Netherből? Ebben a játékban be kell bizonyítanod a bátorságodat és az okosságodat. Ez az egyetlen módja annak, hogy megmeneküljünk a tüzes dimenzióból. Készülj fel és győzd le a félelmetes csőcseléket, gyűjtsd össze a felszerelést és hajts végre küldetéseket, aminek köszönhetően minél több ellenfelet legyőzhetsz. A játékelemek kombinálhatók a Minecraft:Builders & Biomesjátékkal. A különböző nehézségi szintek olyan kihívást kínálnak, amely nem akar véget érni. Hívd meg barátaidat vagy családodat, és merüljetek el az izgalmas szórakozásban.

Használd a felszerelésed, és sprintelj a portálhoz, hogy együtt megmeneküljetek

És mi a célja a Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash játéknak? Ki kell jutnod a Minecraft tüzes alvilágából, a Netherből. Használd a felszerelésed, és sprintelj a portálhoz, hogy együtt megmeneküljetek. Egy zord, fortyogó lávával teli tájon kell átkelned, hasznos felszereléseket és értékes blokkokat gyűjtve. Mindezt meg kell tenned, mielőtt megtámadod a helyi Piglinit. A stratégia és az okosság lehetővé teszi, hogy elmenekülj a Netherből. A szörnyek, tájak és felszerelések sokasága biztosítja a maximális változatosságot. Ebben a játékban vagy mindannyian együtt nyerünk vagy együtt veszítünk. A győzelmet a játékterv útvonalának követésével, a portálöv feltárásával és a rád váró főnök legyőzésével érheted el. Ahhoz, hogy felfedd a portálövet, először mind a 3 Piglin-küldetést teljesítened kell.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Minecraft

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték

Nyelv

Nyelv Cseh, Szlovák

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Stratégiai, Családi
Alműfaj (téma) Film/játék/könyv
Játékfolyamat Együttműködés

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 10 éves kortól
Kód:  HRAkc01765
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556274369

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20