Oldal frissítése

Ravensburger 266432 Scotland Yard

4,8 5 értékelés
11 690 Ft

Ravensburger 266432 Scotland Yard

A klasszikus Scotland Yard nyomozós játék új és jobb kivitelben! A játék teljesen átalakult, ennek köszönhetően a kis nyomozók 8 éves kortól élvezhetik. A játékban az egyik játékos Mr.  X, aki veszélyes gazember a londoni alvilágból. A többi játékos nyomozó, akiknek Mr. X-et át kell adniuk az igazságszolgáltatásnak. Mr. X-nek megvan az az előnye, hogy titokban mozog a játéktábla körül, ezért a rendőrségnek meg kell tippelnie, hol van. Az egyetlen nyom a londoni közlekedés, amelyben a bűnözőnyomokat hagy. Csapdába tudod ejteni Mr. X-et 24 mozdulattal? Ebben az egyedülálló detektív játékban a jó megérzés és az előrelátás segít.

Játékosok száma

2 - 6

Ajánlott életkor

8 - 99

Hozzávetőleges játékidő

45 perc

Méretek

27 × 37 × 6 cm

London kanyargós útjai

A nagy játéktáblán, amely hűen másolja London város egy részét, szabadon mozoghatsz a megjelölt pontok körül, amelyek buszmegállókat, metróállomásokat vagy olyan helyeket képviselnek, ahol taxit találhatsz. Csak rajtad múlik, hová mész és mit jelentesz. A Ravensburger 266432 Scotland Yard használatával nagyon jól érezheted magát és javíthatod logikai gondolkodását és előrejelzési képességét.


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Kockák száma 0
Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Figurák, Játszótábla, Kártyák
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 6
Játék hossza 45 perc

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Stratégiai
Alműfaj (téma) Detektív/krimi
Játékfolyamat Együttműködés

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAa1400
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556266432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20