Oldal frissítése

Ravensburger 167821 Exit Puzzle: Művész stúdió 759 darabos

5 1 értékelés
4 990 Ft

Ravensburger 167821 Exit Puzzle: Művész stúdió 759 darabos

Művész stúdió, 1509 nyár

A mesteredet tiltott művészet gyakorlásával vádolják. A király katonái már úton vannak a műtermébe, hogy megszerezzék a szükséges bizonyítékokat. Mindenképpen neked kell odaérned előbb, és a lehető leggyorsabban el kell távolítanod a tiltott művészet összes nyomát, mert csak így van esélye a mesterednek arra, hogy megmeneküljön a biztos ítélettől.

Ravensburger puzzle eredeti motívumokkal

Ne hagyd ki a Ravensburger különleges, eredeti témájú Exit kirakóit, amelyek nemcsak lenyűgöző műalkotások, hanem a rejtélyek, a fejtörők és a szabadulós játékok egyedülálló kombinációi is. Vond be az egész családot, vagy a baráti társaságot, merüljetek el a titokzatos, párhuzamos világban, és találjátok meg a "kijáratot". Ha mind a 759 darab a helyére került, a képzelőerőd, az intuíciód, a következtetésed és a logikus gondolkodásod lépjen működésbe!

A Ravensburger Exit Puzzle: Művész stúdió kirakó legfontosabb jellemzői - 759 darab

  • Precíziós puzzle gyönyörű műterem jellegű motívummal
  • A kirakó, a rejtvényfejtés és a szabadulós játékok kombinációja 
  • A kirakó összeállítása után keresd meg és fejtsd meg a rejtélyes feladványokat, hogy megtaláld a KIJÁRATOT és megoldd a rejtélyt
  • A kirakóhoz egy füzet is tartozik, amely tartalmazza az utasításokat és a párhuzamos világ történetét, amelyben találod magad
  • A bevezetőben találsz egy weboldal linket, amelyen tippeket olvashatsz az összes, elrejtett feladvány megtalálásához és megoldásához
  • Garancia a kiemelkedő minőségre a német Ravensburger cégtől.
  • Értékes szórakozás az egész család számára
  • 759 darabból álló puzzle
  • 12 éves és idősebb gyermekek és felnőttek számára ajánljuk

Ravensburger 167821 Exit Puzzle: Művész stúdió, 759 darab

A 167821 Exit Puzzle: Művész stúdió nagyszerű ajándék mindazoknak, akik szeretik a kirakósokat, a rejtvényeket és különösen a szabadulójátékokat. Hívd meg a barátaidat, és kezdjétek el kirakni a 759 darabból álló puzzle-t. Ha mind a 759 darab a helyére kerül, kezdődhet az igazi móka. Elrejtett kitalálós kérdések várnak rátok, amelyeket a puzzle képein álcázva találtok meg, és innen kell megoldanotok.

A kirakó, a rejtvények és a szabadulós játékok egyedülálló kombinációja 

"A vég csak a kezdet" mottó alatt egy lenyűgöző, logikai játékokkal és rejtvényekkel kibővített kaland vár rád, amelyet egyedül, a baráti társaságoddal vagy a családdal együtt oldhatsz meg. Minden egyes megoldott rejtvényhez kapsz egy kódot, amely segít megtalálni a megfelelő darabot a puzzle-ben, hogy ezzel körvonalazódjon a megoldás a meneküléshez onnan, ahol most csapdába estél. Megtudod fejteni az összes szimbólumot, hogy megoldd a rejtélyt?



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Darabszám

Darabszám 759 db

Téma

Téma Művészet

Anyag

Anyag Papír

Puzzle típusa

Puzzle típusa Klasszikus
Puzzle jellemzői Logikai, EXIT
Kód:  HRAbz14196
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556167821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05