Oldal frissítése

Nerf Ultra Vision Gear

2,5 2 értékelés

Nerf Ultra Vision Gear

A Nerf-fegyverekkel való játék során gyakran előfordul, hogy a lövedéked elgurul vagy akár el is vész. De nem kell kétségbeesned - a Nerf Ultra cseremuníció jóvoltából egy teljesen feltöltött tárral folytathatod a harcot. A Nerf Ultra lövedékek innovatív hegyből készülnek az Aerofin technológiát és a könnyű, fokozott sérülésállóságú Nerf Ultrahabszivacsot alkalmazva. A Nerf Ultra lövések a lehető legnagyobb hatótávolsággal rendelkeznek - a lövedék akár 36 métert is képesek megtenni. A készlet 10 darab kiváló minőségű habszivacs golyót tartalmaz. És ez még nem minden, a csomagban praktikus védőszemüveg is található, amely minden csatában megvédi a szemedet. A hiányzó töltényeket a Nerf Ultra Vision Gear kiegészítők helyettesítik, hogy a Nerf fegyverekkel való szórakozásnak soha ne legyen vége. 8 éves kortól ajánlott gyermekek számára. 


A Nerf Ultra Vision Gear tartozékok főbb jellemzői

  • Nerf Ultra Vision Gear szett Nerf rajongóknak
  • Tartalmaz 10 tartalék dartsot és védőszemüveget.
  • További tölténykészlet a verekedős játékhoz
  • Aerofin technológiával feldolgozott csúcsminőségű termékek
  • Könnyű, fokozott sérülésállóságú Nerf Ultra habszivacs
  • A habdárda akár 36 méterre is elrepül
  • A védőszemüveg megvédi a látásod minden csatában
  • A Nerf Ultra tartozékok 8 éves kortól ajánlottak

Élvezz minden Nerf csatát 

Bármilyen Nerf Ultra pisztoly modellje is legyen a gyerekeidnek, biztos, hogy szükségük lesz tartalék töltényekre is, mert ezekből sosem lehet elég. Ezzel a 10 darabos Nerf Ultra darts csomaggal bővített muníciót biztosíthatsz számukra, hogy a gyerekek megfelelően felkészülhessenek a harci játékuk bármilyen körülményeire. A patronok csak a NelfUltra blasterekkel kompatibilisek. Ráadásul a praktikus védőszemüvegnek biztosan hasznát veszed majd, amely egyszerre teszi stílusossá a megjelenésedet és védi a látásodat bármilyen heves Nerf-csatában. 

    


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Habszivacs
Szín Fekete, Narancssárga

Töltények

Töltények száma a csomagban 10 db

Nerf

Kiegészítők Töltények
Kód:  HRAbz22590
Termékszám:  5010993794386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05