Oldal frissítése

Nerf fegyverek

Gyerek Nerf fegyverek - banner

Nerf: játék blasterek gyerekeknek, amelyek nem fájnak

A Nerf népszerű blastereit többféle formában és méretben kínálja, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A Nerf pisztolyok könnyű műanyagszerkezete lehetővé teszi, hogy a gyerekek hosszasan harcoljanak, de mégis biztonságosan. Erről a hab- és gumilövedékek gondoskodnak. A Nerf márka fokozatosan elkezdett a lányokra is koncentrálni, és számukra is gyártja termékeit.

Nerf Elite

Nerf Elite

Fedezd fel az új és továbbfejlesztett Nerf Elite 2.0 lövedékek világát. Modern kialakítású, a korábbi Nerf N-Strike Elite sorozathoz képest akár kétszeres tárkapacitással. Többé nem kell késlekedned a gyakori újratöltéssel, és a továbbfejlesztett blaster technológiának köszönhetően az ellenséget is fürgén félreállíthatod az útból. További előnyök közé tartozik a Nerf habdárdák nagy hatótávolsága és a blasterek új, élénk kék dizájnja.

Nerf Ultra

Az új Nerf Ultra sorozatú blasterekkel a szórakozás világának egy teljesen új dimenzióját élheted át. A Nerf Ultra blasterek technológiájának köszönhetően a fegyverek hatótávolsága 36 méteresre nőtt, aminek köszönhetően előbb találod el az ellenséget, minthogy az meglátna téged. A hatótávolság mellett a fejlesztés során a pontosságra is nagy hangsúlyt fektettek, így nyugodtan lőheted egyenként az ellenfeleidet.

Nerf Ultra
Nerf Fortnite

Nerf Fortnite

A Fortnite számítógépes játék nem csak a konzol- és számítógépes játékosok fiatal generációja számára jelenség. A Nerf a játék rajongóit a virtuális világból a valóságba akarta átvinni, és elkészítette a Nerf Blaster Fortnite sorozatát. A Nerf Fortnite fegyverek többféle változatban kaphatók, a kézifegyverektől kezdve a népszerű Ricky Reeler-en át a Fortnite Rocket Launcher-ig, amely nagyméretű habrakétákat lő ki.

Nerf Dino Squad

Képzelj el egy olyan világot, ahol kombinálhatod a képességeid és az erőd a dinoszauruszokkal. Most megteheted, amikor az elit Dino Squad tagjaként legendás dinoszauruszokkal szövetkezel! Használd ki a legnagyobb dinoszauruszok rendkívüli erejét, és indulj elképesztő kalandokba. Készülj fel az akcióra a Nerf Dino Squad lövedékeivel, amelyek dinoszauruszok ihlette részletekkel rendelkeznek.

Nerf Dino Squad
Nerf Minecraft

Nerf Minecraft

A Nerf Minecraft blasterek a népszerű Minecraft videojátékból merítenek ihletet. A Nerf Minecraft blasterek sokféle stílusban kaphatók, különböző kialakítások, mechanizmusok és funkciók közül választhatsz, hogy gyűjteményedet bővíthesd, és megtapasztalhasd a szórakoztató játék élményét. A Nerf Minecraft blasterek hivatalos Nerf habdárdákkal érkeznek, amelyek teljesítménye és minősége tesztelt és jóváhagyott, és alkalmasak beltéri és kültéri játékra.

Nerf Roblox

A Nerf Roblox blasterek a Roblox környezetben használt blasterekből merítenek ihletet. Jellegzetes kialakításukkal és izgalmas funkcióikkal szórakoztatóak a Nerf-csatákba, és remek kiegészítői a sorozatnak is. A Nerf Roblox blasterek különböző kivitelben kaphatók, legyen szó akár dart-lövő vagy vizes blasterekről. Hozd el kedvenc számítógépes játékod egy részét a szobádból az udvarra vagy a parkba.

Nerf Roblox
Nerf Super Soaker

Nerf Super Soaker

Élvezd a vízi csatákat a Nerf Super Soakerrel. Ezek a nagy víztartállyal rendelkező habszivacs vízipisztolyok megbízhatóan eltalálnak mindenkit, akire irányítod őket. Hatótávolságuk akár több méter is lehet, és használatuk egyszerű - csak célozz, húzd meg a ravaszt, és a víz elintézi az ellenséget. A Nerf Super Soaker vízipisztolyok remek játékok a forró nyári napokon.

Az összes ennyiből: 69

Nerf fegyverek

A Nerf fegyverek kategóriában összesen 69 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05