Oldal frissítése

Nerf Rebelle - Power pár

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Rebelle - Power pár

Nerf Rebelle teljesítmény párosítása egy különleges csomag két pisztolyt, egy stílusos design minden helyes lázadó. Javítani kell a forgatás készségek, miközben élvezheti a sok móka. A pisztoly elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen egy kézitáskában vagy zsebben. Feltöltse, felhúzófogantyú és várni a megfelelő pillanatot, hogy az ellenfél a meglepetés igazán. Adj egy barát vagy elkezd egy titkos kettős hatású. A dobozban található két pisztolyt és két hab darts.
Műszaki adatok:
sorozat:Nerf Rebelle
A csomag tartalma:
2 pisztolyok
2 darts
Ajánlott kor:
8+
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
 
Kód:  HRAa533
Termékszám:  5010994736712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15