Oldal frissítése

Nerf Rebelle - Kék Crush Water Blaster

5 2 értékelés
10 Ft

Nerf Rebelle - Kék Crush Water Blaster

A Blue Crush vízpisztoly az ideális kenyérpirító a forró nyári napokra.Ez a stílusos fegyver minden igazi lázadó számára könnyen feltölthető akár 0,5 liter vízzel. Akkor csak célozzon, nyomja meg a ravaszt, és lője le a vizet a célponton. A 11 méterig terjedő vízmennyiség nem ad lehetőséget az ellenfeleknek. Élvezze az őrült hajsza és vad vadászatot anélkül, hogy bárki megsebesülne. 
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:minőségi műanyag
Ajánlott életkor:
6+
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat. 
Kód:  HRAa531
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010994780081
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20