Oldal frissítése

Nerf N Series Agility

6 690 Ft

Nerf N Series Agility

Előkészíteni a fegyvert, megtalálni az ellenfelet és lőni. A príma Hasbro nerf fegyver nagy adag adrenalint, ugyanakkor biztonságos feltételeket kínál a harchoz. Műanyag kidolgozásának köszönhetően könnyű, így a gyermekeket nem fogja nagyon lestrapálni, ha sokáig a kezükben lesz. Ezen nerf fegyver rendkívül pontos, könnyen megtölthető és nagy lőtávolsággal kérkedhet. A szemek védelme érdekében játék során védőszemüveget javasolt használni.

Nerf N Series Agility lényegesebb tulajdonságai

  • A szuper Hasbro nerf fegyver gyerekeknek és felnőtteknek is adrenalinnal teli harci élményt nyújt
  • Műanyag kivitelezésének hála könnyű
  • A precíz célzást az irányzék biztosítja
  • Szín: kék és narancssárga
  • Ez az adott Hasbro nerf fegyver gyermekeknek 8 éves kortól javasolt
  • Helyes funkcionálásához 2 db AAA elemre van szükség, amelyeket külön kell beszerezned, mivelhogy nem tartalmazza a csomagolás

Az elsőrangú Nerf N Series Agility felszereltsége

Ezzel a szuper nerf fegyverrel nem lehet egykönnyen megelégelni a játékot. A nerffel való játék fejleszti a döntéshozatalt és az együttműködést. A precíz célzásról az irányzék törődik. Kék és narancssárga színe kiemeli egyedi megjelenését. Eme nerf fegyver gyermekek számára 8 éves kortól javasolt. Helyes üzemeléséhez 2 db AAA elemre van szükség, melyeket külön kell beszerezned, merthogy nem tartalmazza a csomagolás. Legyen szó baráti vagy családi játékról, a nerf fegyver mindenkinek ideális, aki jókat akar szórakozni.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Tulajdonságok Irányzék
Szín Kék, Narancssárga

Elemek

Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db
Elemek mellékelve Nem

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db
Kód:  HRAls6381
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010996206466
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10