Oldal frissítése

Nerf N-Rebelle - MESSENGER

4,2 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf N-Rebelle - MESSENGER


Kiváló fegyver kémkedés akció

Gun Nerf N-Rebelle MESSENGER jó fegyver, amely megállapítja alkalmazás elsősorban operatív műveletek. Nyomda érintse lőni egy nyíl egy titkos üzenetet, hogy a távolság 23 méter, és gyorsan közvetíteni egy fontos üzenet az ő szövetségesei.


Biztonságos üzenetek továbbításához

A pisztoly fogantyú van rejtve egy speciális toll, hogy írjon egy megjegyzést, hogy miután fel egy lövedék. A jelentés olvasható csak a kísérő dekóder, így a titkos kommunikáció mindig biztonságban. Miután elolvasta az üzenetet, egyszerűen törölheti és nyíl újra.


Az üzenetek kézbesítése nagy távolságokra

Díky účinnému natahovacímu mechanismu je možné šipky se zprávami vystřelit až na vzdálenost 23 metrů! A tartály mindig lőttek egy három üzenetet. A csomag tartalmazza a fegyvert, az öt nyilak, a dekódert és egy tollat.

Ez a játék alkalmas a gyermekek 8 éves kortól.

Kód:  HRAa1286
Termékszám:  5010994805678
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05