Oldal frissítése

Nerf Fortnite SMG

4,0 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Fortnite SMG

A legendás Hasbro márka Nerf játékpisztolyát a híres Fortnite játék ihlette, ez pedig a lőfegyver különkiadása. A Nerf Fortnite SMG pisztoly nemcsak a videojátékok rajongóit örvendezteti meg, hanem minden kisfiút 8 éves kortól. A Blaster fegyver a Fortnite játékban szerepelt fegyver lila megjelenését imitálja, a félautomata rendszernek köszönhetően pedig egy eddig még soha nem tapasztalt lövészeti élményt nyújt. Csak nyomd meg a gyorsítógombot, majd pedig a ravaszt. A kihúzható tár legfeljebb 6 Nerf Elite habszivacs golyónak biztosít helyet, amelyek rugalmas és üreges heggyel rendelkeznek. A játék műanyagból készült, működéséhez 4 darab AA elem szükséges. A gyerekeknek játék közben ajánlott védőszemüveget viselniük.


NA Nerf Fortnite SMG játékpisztoly főbb jellemzői

  • Gyermekpisztoly, amelyet az Epic Games népszerű Fortnite videojátékai ihlettek
  • A Hasbro Nerf Fortnite SMG pisztolya 8 éves kortól alkalmas a fiúknak, de minden lövöldözős játékot kedvelő gyermek számára ideális.
  • A játékot a Fortnite fegyver lila megjelenése ihlette
  • A félautomata rendszer egyedülálló játékélményt biztosít
  • A 40,5 cm hosszú pisztoly kiváló minőségű műanyagból készült
  • A kihúzható tárban egyszerre legfeljebb 6 Nerf Elite töltény fér el, amelyeket a csomag tartalmaz
  • A Nerf Fortnite SMG fegyver habszivacs golyóinak nagy hatótávolsága a továbbfejlesztett, rugalmas és üreges csúcsnak köszönhető
  • 4 AA elem szükséges a működéséhez (nem tartozék)
  • A játék a Nerf pisztollyal támogatja az együttműködést, a gyors döntéshozást és a pontos célzást
  • Játék közben ajánlott a védőszemüveg használata a gyerekeknek (nem tartozék)

Nerf játékpisztoly a Fortnite világából

A Hasbro Nerf Fortnite SMG gyermekpisztolya egy innovatív játék, amelyet a jól ismert Fortnite videojáték ihletett, és amely örömet szerez a játék minden rajongójának és más gyerekeknek 8 éves kortól - de nem csak a fiúknak. A pisztoly a játékban szereplő fegyver mása, és mivel félautomata,  ezért elég lenyomva tartani a gyorsítógombot, majd pedig megnyomni a ravaszt. A 6 golyó számára alkalmas tár kihúzható. A játék működéséhez 4 darab AA elem szükséges.

A Nerf Fortnite SMG használata könnyű

A játékfegyver használata igazán intuitív, a gyerekek maguk is gyorsan ráéreznek - a félautomata rendszernek köszönhetően a játékélmény még jobb. Legyen gyermeked akár újonc a Nerf játékfegyverek világában vagy már tapasztalt játékos a korábbi Nerf lőfegyverekkel, aki jobb teljesítményre vágyik, a Nerf Fortnite SMG játékpisztoly ideális választás bárki számára, aki szeretne nagyszerűen szórakozni a barátaival. A Nerf Fortnite SMG játékpisztoly használata közben ügyelj arra, hogy a gyerekek viseljenek védőszemüveget és ne célozzanak egymás arcára sem.

Nerf Elite Darts habszivacs golyó tompa heggyel

A Hasbro egyedülálló Nerf Fortnite SMG fegyverével a gyerekeknek soha nem látott szórakozásban lehet részük a speciális kialakítású, rugalmas és üreges heggyel készült, hosszú hatótávolságú Nerf Elite golyók segítségével. 6 darab golyó található a Nerf Fortnite SMG játékpisztoly készletében, és szükség esetén többet is vásárolhatsz. Kezdődjön a móka!





Paraméterek

Elemek

Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db
Elemek mellékelve Nem

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Tölténytár - töltények száma 6 db
Tulajdonságok Kivehető tár
Szín Lila, Szürke
Fegyver hossza 40,5 cm

Töltények

Töltények típusa Habszivacs
Töltények száma a csomagban 6 db

Nerf

Sorozat Fortnite
Kiegészítők Töltények, Tölténytár
Típus Pisztoly

Játék kategória

Játék kategória Játékfegyver
Kód:  HRAdn00759
Termékszám:  5010993675425
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15