Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Nerf Elite Volt

-20%
Különleges ajánlat
5 490 Ft
4 390 Ft
3 460 Ft áfa nélkül

Nerf Elite Volt

A Hasbro Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 játékpuskával 8 éves kortól minden fiúnak nagyszerű szórakozásban lehet része. További Nerf kiegészítők hozzáadásával egyedien szabhatod személyre a Nerf Elite 2.0-t, a két taktikai sín pedig szintén hozzájárul a még jobb játékstratégiához.A Nerf Elite Volt SD-1 játékpuska lehetővé teszi, hogy akár gyenge fényviszonyok között is célba vedd az ellenséget az akár 4,5 m hatótávolságú fénysugár segítségével.Az újratöltéshez 6 Nerf hablövedék áll rendelkezésre, amelyek akár 27 méterre is kilőhetnek. A markolatban további két lövedék tárolható. A játék műanyagból készült, és a lézer működéséhez 2 db AAA elemre van szükség. Gyerekek számára a játéksorán védőszemüveg használata ajánlott.


A Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 játékpuska legfontosabb jellemzői

  • A Nerf Elite 2.0 játékpuska fiúk számára ajánlott 8 éves kortól, de bármelyik gyereknek megvásárolhatod, amelyik szeret lövöldözni
  • A Nerf Volt SD-1egy egyénileg testreszabható puska
  • Fő innovációja a célzó fénysugár, amely akár 4,5 m-s hatótávolsággal bír
  • A játékpuska lehetővé teszi két taktikai sín használatát, valamint további kiegészítők hozzáadását (nem része a csomagnak)
  • A játékpuska műanyagból készült
  • A csomagban 6 Nerf lövedék található a feltöltéshez, amely akár 27 m-re is kilőhető
  • A markolatban további két lövedék tárolására van hely
  • A játék során gyerekek számára védőszemüveg használata ajánlott (nem tartozék)
  • A játékpuska működéséhez 4 db 1,5 V-os C típusú alkáli elem szükséges (nem tartozék)

Igazítsd a Nerf Elite 2.0-t játékpuskát az ötleteidhez és a harci terveidhez

A Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 játékpuskával gyermeked teljes mértékben felkészülhet egy baráti csapattal folytatott harcra, amelyből győztesen kerülhet ki. A Nerf Elite 2.0 játékpuska nem igényel elemeket a működéshez, ráadásul egyénileg testreszabható és átalakítható. A dominanciáról a Nerf harci játékokban a Volt SD-1 játékpuska gondoskodik, hála a két taktikai sínnek, amelyet más Nerf kiegészítőkhöz is felhasználhatsz.

A Nerf játékpuska célzó fénysugarának köszönhetően teljes sötétségben is célozhatsz

Az egyedülálló Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 játékpuskával rengeteg szórakozásban részesítheted gyermekeidet, hála a lövedékek hosszú hatótávjának és a puska felszerelésének testreszabási lehetőségének. A célzó fénysugár bekapcsolásával a sötét területeken és megcélozhatod az ellenfeleidet, akár 4,5m-ről. Ügyelj rá, hogy a Nerf Elite 2.0 játékpuska használata során a gyerekek viseljenek védőszemüveget, és ne célozzanak mások arcára.

A Nerf hablövedékeket akár 27 méterre is kilőheted

A puska markolata egy tárhelyet rejt két további Nerd lövedéknek, amelyek mindig kéznél lesznek a harc során. A Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 puskából egyedülálló módon akár 27 méterre is kilőheted a lövedékeket! A Nerf játékpuska csomagjában ebből 6 darabot találhatsz, és szükség esetén akár többet is vásárolhatsz. Kezdődjön hát a móka!
Paraméterek

Játékpisztoly

Anyag Műanyag, Hab
Hatótáv 27 m
Patronok típusa Hab

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAbz02716
Termékszám:  5010993732029
P-DC1-WEB0