Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Magnetic Pikant Premium

18 990 Ft

Magnetic Pikant Premium

A MAGFORMERS Pikant Premium egy olyan eredeti készlet, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. Egészen kicsi kortól kezdve fejleszti a fantáziát, a térbeli képzeletet, a finommotorikus készségeket, és végül, de nem utolsó sorban a kreativitást. A készlet összesen 25 darabot tartalmaz, amellyel egyetlen gyermek sem fog unatkozni. A MAGFORMERS Pikant Premium készletet a legkisebbek számára tervezték, hogy segítségével megismerkedhessenek az egyszerűbb tárgyak háromdimenziós elrendezésével. Az egyes elemek színes műanyagból készülnek, amely tulajdonságainak köszönhetően igazán strapabíró.

A MAGFORMERS Pikant Premium fő előnyei

  • Ideális szett nagy fantáziával rendelkező kisgyerekek számára
  • Összesen 25 darabot tartalmaz
  • Segít fejleszteni a térbeli képzelet, a tapintási képességeket és a kreativitást
  • Különböző formájú pasztellszínű darabokat tartalmaz
  • Minden blokk belsejében kicsi, de erős neodímium mágnes található
  • A csomag mérete 25 × 37 × 4 cm
  • A készlet tömege körülbelül 600 gramm
  • Egészségre ártalmatlan, erős műanyagból készült
  • A készlet 3 éves kortól ajánlott

Sok új lehetőség

A népszerű MAGFORMERS Pikant készlet számos új darab ideális keveréke. Ez a legmegfelelőbb szett azon gyerekeknek, akik már rendelkeznek MAGFORMERS játékkal, és szeretnék tovább fejleszteni kreativitásukat. A prémium csomagban főleg íves panelek kaptak helyet, mely rengeteg lehetőséget tartogat a kicsit számára. Találhatunk benne például kúpot, boltívet, négyzetrácsot és mini körcikket is. Az elemek tartós cipzáras zacskókban vannak elhelyezve. Az egyes darabok belsejében neodímium mágneses görgők találhatóak, amelyeket szabadon foroghatunk, így sosem kell majd a természetes mágneses polaritás miatt megváltoztatni a tervet.

Egyszerű formák = egyedi élmény

A MAGFORMERS egy eredeti mágneses építőkészlet neve, mely lehetővé teszi gyermekeidnek, hogy változatos építészeti formákat találjanak ki, amelyeket a sokféle kocka segítségével életre is kelthetnek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, mellyel a gyermekek teljesen kiélhetik kreativitásukat. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapézok találhatók. Minden elem egészségre ártalmatlan műanyagból készült, és kis neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek a belsejükben rejtőznek. Ezután csak egymás mellé kell tenni az elemeket és indulhat a végtelen szórakozás. A MAGFORMERS márkát többször is díjazták különböző versenyeken, és saját kategóriájában egyértelmű konkurenciát jelent versenytársai számára.

Csomag tartalma:

4 × mini körcikk

2 × ívelt panel

2 × háromszög

4 × kúp

8 × gyűrűs szakasz

4 × SUPER boltív

1 × négyzetrács


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Mágnes, Műanyag
Darabszám 25 db
Tulajdonságok Mágnessel
Téma Egyéb téma
Kód:  HRAif11130
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809134605011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15