Oldal frissítése

Magforters Erdei rönkház

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Magforters Erdei rönkház

A MAGFORMERS Erdei Rönkház egyedülálló készlet szórakoztató módon fejleszti gyermeke képességeit. Már egész kiskortól alkalmas a fantázia, a térbeli képzelőerő, finom motoros készségek és végül, de nem utolsósorban a kreativitás fejlesztésére. A készletben összesen 87 darab elem található, amelyekkel a gyerekek biztosan nem fognak unatkozni. Az erdei rönkház kifejezetten a kis természetbarátoknak és a jövő építészeinek készült. Az egyes darabok színes műanyagból készültek, amelyek kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően ellenállnak még a gyerekek általi nagyobb igénybevételnek is.

MAGFORMERS Erdei rönkház főbb jellemzői

  • Ideális készlet a kis természetbarátoknak
  • 87 darabos készlet
  • Segíti a fantázia, a térbeli képzelőerő, haptikus észlelés és kreativitás fejlesztését
  • Különböző színű és formájú elemek
  • Kisméretű, de erős neodímium mágnes minden egyes darabban
  • Doboz mérete: 44 × 32 × 6,5 cm
  • Csomag tömege: 1570 gr
  • Ellenálló, egészségre ártalmatlan műanyagból készült
  • 3 éves kortól ajánlott

Polaritás? Nem probléma!

Az egyes darabokban  neodímium mágneses görgők vannak, amelyek szabadon foroghatnak. Ezáltal nem fordulhat elő, hogy a természetes mágneses polaritás miatt változtatni kellene a terven. A csomagban  speciálisan tervezett tartozékok is megtalálhatóak, amelyekkel a mágneses részre kattintva megújítható a konstrukció. Ezzel a készlettel többféle házat, rönkházat, illetve egyéb szabadidős vagy gazdasági épületeket építhetünk. Ha azt szeretnéd, hogy az egyedülálló házikó belesimuljon a tájba, akkor gyeppel vagy fenyőfákkal segíthetsz rajta. De ne felejtsd, kerítésre is szükséged lesz, ha meg akarod védeni a ház lakóit az erdőben leselkedő veszélyektől!

Egyszerű formák =nagyszerű szórakozás

MAGFORMERS elnevezésű egyedülálló mágneses készlet  lehetővé teszi, hogy a gyerekek által megálmodott változatos épületek életre keljenek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű kibontakozását. Minden csomagban kétdimenziós formák találhatók: négyzetek, háromszögek, téglalapok, gyémánt alakzatok, hatszögek és többféle trapéz. Minden darab egészségre ártalmatlan műanyagból készült, belsejükben kisméretű neodímium mágnesekkel. Csak össze kell rakni a darabokat és élvezni  a végtelen szórakozást. A MAGFORMERS márka már számos díjat kapott különböző versenyeken és kategóriájában lehengerelte a mezőnyt.

Csomag tartalma:

30 × négyzet

10 × háromszög

2 × trapéz

4 × téglalap

4 × mágneses bot

8 x tetőpanel

2 × fa

8 × fa panel

2 × ablak

2 × erkély

1 × létra / lépcső

5 × füves rész

5 × ablaküveg

4 x kerítéselem




Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif11116
Termékszám:  8809465532765
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05