Oldal frissítése

Magformers Pikant Plus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Magformers Pikant Plus

A MAGFORMERS Pikant Plus 21 egy olyan eredeti készlet, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. Egészen kicsi kortól kezdve fejleszti a képzeletet, a térbeli képzeletet, a finommotorikus készségeket, és végül, de nem utolsó sorban a kreativitást. Az egész készlet összesen 21 darabot tartalmaz, amellyel egyetlen gyermek sem fog unatkozni. A MAGFORMERS Pikant Plus 21 a legkisebb gyerekek számára készült, akik segítségével megtanulják megérteni az egyszerű objektumok 3D-s mivoltát. Az egyes elemek színes műanyagból készülnek, amely tulajdonságainak köszönhetően ellenáll még a durvább játéknak is.

A MAGFORMERS Pikant Plus 21 legfőbb előnyei

  • Ideális szett nagy fantáziával rendelkező kisgyerekek számára
  • Összesen 21 darabot tartalmaz
  • Segít fejleszteni a térbeli képzelet, a tapintási képességeket és a kreativitást
  • Különböző formájú pasztellszínű darabokat tartalmaz
  • Minden blokk belsejében egy kis és erőteljes neodímium mágnes található
  • A csomag mérete 25 × 37 × 2,5 cm
  • A készlet tömege körülbelül 400 gramm
  • Egészségre ártalmatlan szilárd műanyagból készült
  • A készlet 3 éves kortól ajánlott

Számos új lehetőség

A MAGFORMERS PAGANT PLUS egy népszerű szett, amely számos új darab ideális keveréke. Ez a legmegfelelőbb készlet azon gyerekeknek, akik már rendelkeznek MAGFORMERS készlettel, és szeretnék tovább fejleszteni kreativitásukat. A csomagban például forgatható paneleket, és két mágneses könyököt is találsz szabadon mozgatható karok, robotok vagy más építmények készítéséhez. Az elemek tartós cipzáras zacskókban vannak elhelyezve. Az egyes darabok neodímium mágneses görgőkkel rendelkeznek, amelyek szabadon foroghatnak, így sosem  fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt meg kell változtasd a tervedet.

Egyszerű formák = egyedi élmény 

A MAGFORMERS egy eredeti mágneses építőkészlet neve, amely lehetővé teszi a gyermekeidnek, hogy változatos építészeti formákat találjanak ki, amelyeket a sokféle kocka segítségével életre kelthetnek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű bevonását. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapézok találhatók. Minden elem egészségre ártalmatlan műanyagból készült, és kis neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek a belsejükben rejtőznek. Ezután csak egymás mellé kell tenni az elemeket és indulhat a végtelen szórakozás. A MAGFORMERS márkát számos versenyen többször is díjazták, és a saját kategóriájában egyértelműen megelőzi versenytársait.

A csomag tartalma:
4 × negyed kör
2 × boltív
2 × téglalap
1 × hármas téglalap
7 × forgatható panel
1 × propeller
2 × könyök
1 × kilövő
1 × műholdas antenna


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 21 db
Kód:  HRAif11129
Termékszám:  8809134604106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05