Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Magformers Pikant kicsi

10 890 Ft

Magformers Pikant kicsi

A MAGFORMERS Pikant kicsi 13-as készlet olyan eredeti készlet, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. Egészen kicsi kortól kezdve építi a képzeletet, a térbeli képzeletet, a finommotoros készségeket és végül, de nem utolsó sorban a kreativitást. Az egész készlet összesen 13 darabot tartalmaz, amellyel egyetlen gyermek sem fog unatkozni. A MAGFORMERS Pikant kicsi 13 a legkisebb gyerekek számára készült, akik segítségével megtanulják megérteni az egyszerű objektumok 3D-s valóját. Az egyes elemek színes műanyagból készülnek, amely tulajdonságainak köszönhetően ellenáll még a durvább játéknak is.

A MAGFORMERS Pikant kicsi 13 főbb előnyei

  • Ideális szett nagy fantáziával rendelkező gyermekek számára
  • Összesen 13 darabot tartalmaz
  • Segít fejleszteni a térbeli képzelet, az érzékelő  képességeket és a kreativitást
  • Különböző formájú, színes elemeket tartalmaz
  • Minden blokk belsejében egy kis és erőteljes neodímium mágnes található
  • A csomag mérete 25 × 37 × 2,5 cm
  • A csomag tömege körülbelül 300 gramm
  • Egészségre ártalmatlan szilárd műanyagból készült
  • Készlet 3 évnél idősebb gyermekek számára

Számos új lehetőség

A MAGFORMERS Pikant készlet népszerű készlet, amelyben új darabok tökéletes keverékét találod. Ez a legmegfelelőbb készlet azon gyerekek számára, akik már rendelkeznek MAGFORMERS készlettel, és szeretnék kreativitásukat kiteljesíteni. Ebben a kis Pikant szettben számos elem található komplex épületek építéséhez. Ötszögek, hatszögek, háromszögek és egyéb praktikus tartozékok találhatók a csomagban. Az elemeket tartós, cipzáras zacskóban csomagolják a gondos kezek. Minden egyes elem neodímium mágneses görgőket tartalmaz, amelyek szabadon foroghatnak, így sosem fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt változtatni kelljen a terveden.

Egyszerű formák = egyedi élmény

A MAGFORMERS egy eredeti mágneses építőkészlet neve, amely lehetővé teszi a gyermekeidnek, hogy változatos építészeti formákat találjanak ki, amelyeket a sokféle kocka segítségével életre kelthetnek. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljeskörű bevonását. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapézok találhatók. Minden elem egészségre ártalmatlan műanyagból készült, és kis neodímium mágnesekkel rendelkeznek, amelyek a belsejükben rejtőznek. Ezután csak egymás mellé kell tenni az elemeket és indulhat a végtelen szórakozás. A MAGFORMERS márka számos versenyen nyert díjat, és a saját kategóriájában egyértelműen megelőzi versenytársait.

A csomag tartalma:
2 × rombusz
4 × nyújtott háromszög
2 × ötszög
2 × trapéz
2 × téglalap
1 × hatszög


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Mágnes, Műanyag
Darabszám 13 db
Tulajdonságok Mágnessel
Téma Egyéb téma
Kód:  HRAif11127
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809134603017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05