Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Magformers Basic Plus 26

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Magformers Basic Plus 26

 A MAGFORMERS Basic Plus 26 készlet olyan eredeti készlet, amely szórakoztatva fejleszti a gyermekek képességeit. Kicsi kortól kezdve fejleszti a képzeletet, a térbeli képzeletet, a finommotorikus képességeket és végül, de nem utolsó sorban a kreativitást. A készlet összesen 26 darabot tartalmaz, amelyekkel a gyerekek biztosan nem fognak unatkozni. A MAGFORMERS Basic Plus 26 a legkisebb gyermekek számára készült, akik az egyszerű tárgyak 3D-s formáját tanulhatják meg. Az egyes részek színes műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak még a durvább használatnak is. 

 A MAGFORMERS Basic Plus 26 fő előnyei 

  •  Ideális készlet kisiskolások számára 
  •  26 darabot tartalmaz
  •  Segít kialakítani a térbeli képzeletet, a tapintási képességeket és a kreativitást 
  •  Különböző formájú, színes darabokat tartalmaz 
  •  Minden blokk egy kis és erőteljes neodímium mágnessel rendelkezik 
  •  A készlet mérete 29 × 24 × 5,3 cm 
  •  A készlet tömege körülbelül 560 gramm 
  •  Egészségre ártalmatlan kemény műanyagból készült 
  •  A készlet 3 éves kortól, lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott

 Polaritás? Nem probléma! 

 A MAGFORMERS Basic Plus 26 játékot a gyerekek hosszú órákig élvezhetik. Házakat, állatokat, növényeket, ékszereket, archimedesi vagy platóni alakzatokat építhetnek meg. Ez a készlet újabb típusú darabokat is tartalmaz, és négyzeteket, kör alakú nyílással. Könnyen építhetsz házat ablakokkal vagy házi kedvenceket nagy kerek szemekkel. Minden darab neodímium mágneses hengerrel rendelkezik, amelyek szabadon forognak, így a játékot nem korlátozza a polaritás.


 Egyszerű formák = egyedi élmény 

 A MAGFORMERS olyan eredeti mágneses készlet, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy különböző építészeti szerkezetet alkossanak meg. A készlet egyszerű formákat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű bevonását. Minden csomagban megtalálhatók a kétdimenziós sokszögek, például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapéz alakzatok. Minden darab egészségre ártalmatlan műanyagból készül, és kis neodímiummágnessel rendelkezik, amely a darabok belsejébe rejtve található. Ezután csak össze kell raknod a darabokat és élvezni a végtelen szórakozást. A MAGFORMERS márka immár számos versenyen nyert díjat, és játék kategóriában magabiztosan vezet.

 A csomag tartalma: 
 8 × négyzet
 14 × háromszög
 4 × négyzet kör alakú lyukkal 




Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fém, Műanyag
Darabszám 26 db
Téma Egyéb téma
Kód:  HRAif11110
Termékszám:  8809465534578
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15