LEGO Batman figura

Bepillantás Batman világába

A LEGO® Batman készletek a film, a képregények és a építőelemek egyedülálló kombinációját kínálják. A gyerekek által jól ismert Batman most a kockavilág részévé válik. A LEGO® Batman készletek Batman, Macskanő és Pingvin figuráit, valamint a Batmobilt, Batman barlangját és még sok mást is tartalmaznak. Hagyd, hogy a gyerekek fejlesszék képzelőerejüket és finommotoros készségeiket a kedvenc szuperhősük világát bemutató készletekkel.

LEGO® Batman akciófigurák széles választéka

A LEGO® Batman sorozat széles termékválasztékkal rendelkezik. Az építőknek lehetőségük van például Batman barlangját, autóját, motorját vagy repülőgépét összerakni. Természetesen megtalálható még Batman szövetségese, Robin és társa, a Macskanő is. Ezenkívül ott van ősellensége, a Joker is. A LEGO® Batman készlet tartalmazza például a Joker kúriáját vagy a Notorious nevű autóját.

LEGO Batman - Batman barlang építőkészlet
LEGO Batman Batmobil

A LEGO® Batman sorozat minden korosztályt elszórakoztat

A LEGO® Batman sorozatot bármely életkorú Batman-rajongónak ajánljuk. Egyszerű készleteket tartalmaz a fiatalabb építők számára és nagyobb kihívást jelentő darabokat a felnőtt rajongók számára. Ráadásul a különböző generációk összefoghatnak és remekül szórakozhatnak. A LEGO® Batman kockákból készült alkotások később tökéletesen szolgálnak játékként vagy eredeti polcdíszítésként.

LEGO Batman építőkészlet

A LEGO® Batman™ építőkészlet a fejlődésre hangolva

A LEGO® Batman készletek a többi LEGO® sorozathoz hasonlóan fejlesztik a gyermekek kreativitását, képzelőerejét és finommotoros készségeit.

LEGO Batman építőkészlet

Szórakozás az egész családnak

Az egész család részt vehet a LEGO® Batman™ készletek építésében. Nemcsak időt tölthetnek együtt, de még jól is szórakozhatnak közben.

LEGO Batman építőkészlet

A film és a LEGO® Batman kockák kombinálása

A LEGO® Batman készletek lehetőséget nyújtanak a filmjelenetek színpadra állítására, akár a klasszikus Batmanből, akár a LEGO® adaptációból.

LEGO Batman készletek - mire számíthatnak a gyerekek?

A készleteket a képregények, a tévéműsorok és a LEGO Batman film ihlette, amelyet a gyerekek a mozivásznon is láthattak. Nemcsak Batmant, hanem társát, Robint és szuperhős-felszerelésüket is izgatottan várhatják. LEGO Batman több ellenséggel is megküzd, köztük az őrült Jokerrel, a ravasz Harley Quinnel, a titokzatos Riddlerrel és a fagyos Mr. Freeze-zel.


Melyek LEGO Batman kütyüi?

LEGO Batman hasznos kütyüket és járműveket épít a titkos barlangjában, amelyek segítenek neki a bűnüldözésben. Építsd meg Batman helikopterét, vadászgépét vagy motorját, hogy elkapd a menekülő rosszfiúkat. Az egyik legnagyszerűbb kütyüje azonban a szupergyors LEGO Batman autó, amit Batmobilnak hív, és nincs hozzá fogható autó.

A LEGO Batman játékban a gyerekek kedvenc hőseik bőrébe bújhatnak, és legyőzhetik a rosszfiúkat egy virtuális Gotham Cityben. Három részből áll, és mindhárom megtalálható a LEGO játékok között.