LEGO Avatar Neytiri és thanator vs. Quaritch az AMP suitban

LEGO® Avatar - fedezd fel a lélegzetelállító Pandorát

A varázslatos LEGO® Avatar elemek a sci-fi film minden lelkes nézője számára megérkeztek. Segítségükkel testközelből fedezheted fel a Pandora lenyűgöző bolygóját, amely tele van ikonikus karakterekkel, elképesztő lényekkel és jól ismert helyszínekkel. Az eredeti LEGO® Avatar készletek a fenntarthatóság, a harmónia és a természet iránti tisztelet témáinak rajongói számára is elérhetőek. A készletek egymással kombinálhatók, így saját világot hozhatsz létre, és minden nap új kalandokba keveredhetsz.

Milyen kalandokat rejtenek a LEGO® Avatar készletek?

Az egyes LEGO® Avatar készletek rengeteg olyan akciót és kalandot tartalmaznak, amelyeket a filmekből ismerhetsz. Így újrajátszhatod kedvenc jeleneteidet, vagy akár saját forgatókönyvet is kitalálhatsz. Csatlakozz Jake-hez és Neytirihoz, amint a banshee-vel repülnek, legyél tanúja Jake első kapcsolatának a hatalmas Torukkal, vagy fedezd fel a helyi növényvilágot a 26-os állomáson Dr. Grace-szel. A színes LEGO® Avatar készletek részletes figurákat és környezeti modelleket kínálnak.

LEGO Avatar Toruk Makto és a Lelkek Fája
LEGO Avatar Jake és Neytiri: első repülés egy banshee-vel

Játékélmény gyerekeknek és felnőtteknek

A LEGO® Avatar sorozat a filmadaptáció ihlette, amely folytatást is kapott, és amely a színekkel és fantasztikus lényekkel teli csodálatos világ gyermek és felnőtt rajongóit egyaránt megcélozza. A gyerekek minden színes részletet és kedvenc pillanatot élvezni fognak, amelyeket újraélhetnek, könnyedén szabadjára engedve kreativitásukat és képzeletüket. Ráadásul a jól megmunkált LEGO® kockák kreativitásra és finommotoros készségeik gyakorlására ösztönzik őket.

LEGO Avatar építőkészlet gyerekeknek

LEGO® Avatar készletek lányoknak és fiúknak

Minden LEGO® Avatar készlet legalább 9 éves kortól alkalmas lányoknak és fiúknak.

LEGO Avatar az egész családnak

Élmény az egész családnak

A LEGO® Avatar termékcsaládot úgy tervezték, hogy többen is építkezhessenek és játszhassanak vele. Sőt, az egyes csomagok több használati utasítást is tartalmaznak.

LEGO Avatar világító darabok

Varázslatos hangulat a LEGO® Avatar játékkal

A sötétben világító darabok titokzatos hangulatot kölcsönöznek a kalandoknak.