Oldal frissítése

Kreul Magic Marble kreatív szett

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kreul Magic Marble kreatív szett

Ha szereted a kreatív alkotást és az eredeti, kézzel készített dolgokat, a Kreul Magic Marble Marble készlet izgalmas lesz számodra. Segítségével nagyszerű, saját készítésű háztartási kellékeket, dekorációt hozhatsz létre. A márvány festéket csodálatos, egyedülálló, színes minták készítésére használhatod, porcelánon, gyertyán, fa ládákon, és képeken. 

A Magic Marble kreatív készlet legfontosabb jellemzői

  • Kreaul márkájú kreatív készlet
  • Alap szett márvány színű festékekkel
  • Porcelán, üveg, fém, gyertya, fa, stb. díszítésére
  • Eredeti megjelenés
  • Ideális ajándékok és háztartási kiegészítők készítéséhez

Hogyan kell csinálni?

A sima felületet először gondosan zsírtalanítsd, üveg felületen javasoljuk, hogy selyem lakkot használj a tisztításra. Gondolkodj előre, hogyan szeretnéd az elkészült designt látni - a második szín mindig élénkebb, mint az első, emellett elnyomja az első színt. A színek keverhetőek, így teljesen új árnyalatot kaphatsz. A márvány díszítés készítésekor fontos gyorsan dolgozni, ezzel megakadályozva, hogy félig száradt réteg keletkezzen a felületen. Az eredeti színek csak fehér alapon használhatóak, és fa felületen, valamint sötétebb, természetes színű felületen sötétebben mutatnak. Ha textilt szeretnél márvány díszítéssel ellátni, először próbáld ki egy kis felületen. Használj terpentint a tisztításhoz. 

Csomag tartalma:
6 db Magic Marble festék (20 ml): fehér, sárga, piros, kék, zöld, fekete
Használati utasítás

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif7503
Termékszám:  4000798736002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10