Oldal frissítése

Kinetikus homokos neon színek 680 g pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homokos neon színek 680 g pink

Gyerekeid szeretik a kreatív tevékenységet? Szeretnek játszani a homokozóban a babájukkal, vagy kastélyokat vagy más épületeket építeni? Akkor ajándékozz nekik homokot! A kinetikus homok bármilyen formára alakítható, és könnyen tisztítható. Nem ragad a kézhez, nem piszkos, megtartja alakját és soha nem merevedik meg. A kinetikus homokkal a gyermeked órákig eljátszik. A csomagban 680 g neon pink színű homokot találsz.

A neon pink kinetikus homok legfontosabb jellemzői

  • Kinetic Sand kinetikus homok a Spinmaster-től
  • Nem tapad, színe nem fog, soha nem keményedik meg
  • Formálható és nyújtható, az ujjakon átfolyik
  • Glutén és kazein nélkül
  • A kreativitás és a finommotorika fejlesztése
  • Segít a relaxációban és a stressz oldásában
  • 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

Kinetic Sand kinetikus homok

A neon pink színű kinetikus homok alakítható, nyújtható és szinte bárhogyan formázható. Nem ragad a kézhez, de összetapad, ha összenyomjuk. Nem hagy rendetlenséget, könnyen tisztítható és tárolható. Soha nem lehet megunni, így nem kell aggódnod, hogyha megvásárolsz egy újabb csomagot, a gyerekek nem fogják értékelni. Gluténmentes és kazeinmentes, és 98%-ban tényleges homokból áll. A kinetikus homok fejleszti a gyermek kreativitását, fantáziáját és finommotorikus készségeit. Sőt a kinetikus homok a felnőttek tetszését is elnyerte, és a homokkal való tevékenység pihentető, és stresszoldó eszközként is használható.

Összetétel:
98% homok, 2% kötőanyag

A csomag tartalma:
680 g kinetikus homok

Szín:
neon pink 



Kód:  HRAif6771c
Termékszám:  ASRT778988516379
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20