Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hatchimals Surprise iker cicák

4,5 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hatchimals Surprise iker cicák

Melyik gyerek ne szeretne saját kisállatot? A Hatchimals Surprise interaktív játékkal egyszerre kettőt is kap, mert a tojásban két cica található. Gondoskodj a tojásról, és segíts, hogy a cicák kikeljenek. Amikor a tojással játszol, és a füledet közel teszel hozzá, hallhatod, mit éreznek belül a cicák. Amikor eljön az idő, a tojás a szivárvány színeiben kezd el ragyogni. Az iker cicák kikelése után gondoskodj róluk, és taníts nekik új dolgokat. A cicák mozognak, beszélnek, táncolnak, énekelnek és még vicceket is mesélnek. A Hatchimals Surprise játék iker cicáival a gyerekeknek szuper mókában lehet részük, és megtanulnak másokról gonddoskodni. A játék 5 éves kortól ajánlott.

A Hatchimals Surpriseiker cicák interaktív játék főbb jellemzői

  • interaktív iker cicák a Hatchimals Surprise-tól
  • a csomagban egy tojás és két cica található
  • a cicák mozognak, beszélnek, táncolnak és énekelnek
  • 2 darab AA elemmel működik
  • a csomag mérete 30 × 20 × 15 cm
  • a Hatchimals Surprise játék 5 éves kortól ajánlott

Mindkét cica karaktere egyedi

Bár a Hatchimals Surprise cicák egyformák, karakterük mégis különböző. Az egyik mozogni szeret, játszani, táncolni és ugrálni, a másik beszél, viccet mond, énekel és elismétli, amit mondasz neki. Tanítsd meg neki azt, hogy "Szeretlek". 



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 14 cm

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Kód:  HRApta0154
Termékszám:  778988666029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10