Oldal frissítése

Hatchimals Pengualas lila

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hatchimals Pengualas lila

A varázslatos,   interaktív Hatchimals Pengualas  plüss játékok  lila színekben pompáznak. A kisgyermek ki tudja csomagolni a vidám kis  tojást, melynek  belsejében egy kedves barát rejtőzködik. Vigyázni fog a tojására, ápolni és nézegetni fogja őket. Amikor a tojáshéjon belül világítanak a szemek, az a megfelelő idő arra, hogy a kis barát kikeljen a tojásból. Ez egy olyan interaktív játék, ami  úgy működik, mint egy élő állat, biztosítja, hogy a gyermek ne csak játsszon, de  tanulja is meg, hogy hogyan vigyázzon az ő barátjára. Mivel a Hatchimals Pengualas játék szőrös, így stresszoldó hatása is van,  kommunikál is a gyermekkel, és  figyelmet és gondoskodást igényel. Ez egy olyan játék, ami nem okoz semmiféle sérülést.

A lila Hatchimals Pengualas főbb jellemzői

  • Interaktív játék,  2 az 1-ben
  • Tojás és ölelnivaló / cuki  játék
  • Nagy titok - ez egyike a két Hatchimals Pengualas játéknak
  • Kitűnő helyettesítője az élő hobbiállatnak
  • Beszél, táncol, sétál
  • Játszik, beszél a gyerekhez, csillogó szemekkel néz
  • Gondozni kell, hogy életben maradjon,  és elégedett legyen a plüss Hatchimals Pengualas
  • Oktatás és  szórakozás egyszerre
  • A plüss szőrzet stresszoldó
  • Színe: lila
  • Alkalmas 5 éves kortól
     

Szinte egy élő társ a Hatchimals Pengualas

Fogja meg a tojást, és kikel belőle a csomagoláson látható egyik lila Hatchimals Pengualas! Most van itt az ideje annak, hogy  a gyermek gondoskodjon  barátjáról, aki úgy  fejlődik, mint egy igazi,  dédelgetett háziállat. Ez a bájos teremtés gondosságot igényel és  szeretetet, és  csillogó szemmel jutalmazza meg érte gazdáját. A kisgyermek tanítsa meg lila kis barátját, a  Hatchimals Pengualas-t  sétálni, táncolni, játszani és beszélni. A barát mindent megismétel. Ha megfordítja a játékot, hallani a szívverését, és ha  kopogtat a varázslatos haján, akkor ő visszakopogtat. Minden alkalommal, amikor egy szintet öregszik, elénekli a vidám születésnapi dalt.
 

Interaktív plüss Hatchimals Pengualas

A kisgyermek nem csak  játszani tud a barátjával,  és élvezni az ő társaságát, de azt is megtanulja, hogy törődjön  a szőrös kis állatkájával  és barátjával, a Hatchimals Pengualas-szal. Ez az interaktív játék, a lila Hatchimals Pengualas,  nem csak magának  a játéknak a céljaira alkalmas, hanem egy jó segédeszköz is ahhoz, hogy  a gyermek megértse, hogy hogyan  fejlesztheti  és hogyan gondoskodhat  kis  állatkájáról, amely olyan élénk, mintha élne. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.

 
Kód:  HRAjd1208
Termékszám:  778988515327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10