Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hatchimals Draggles zöld vagy kék

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hatchimals Draggles zöld vagy kék

A Hatchimals Pengualas egy mágikus, interaktív plüssjáték. Csomagolja ki a saját vidám tojását, amelynek a belsejében egy kedves barátot talál, gondoskodjon a tojásról, vigyázzon rá és felügyelje. Amikor a héj szemei elkezdenek világítani, akkor eljött a megfelelő pillanat ahhoz, hogy a barátja kikeljen a tojásból. Ez az interaktív játék úgy viselkedik, mint egy igazi élő állat, amely biztosítja azt, hogy a gyermek nem csak játszhat vele, hanem megtanulat gondoskodni is az ő barátjáról. Mivelhogy a Hatchimals Pengualas szőrös, ezért stresszoldóan hat, ezen felül kommunikál a gyermekkel, hogy figyelmet és gondoskodást igényel. Ez egy olyan játék, amely nem fárad el.

A kék vagy zöld Hatchimals Pengualas főbb jellemzői

  • Interaktív játék 2 az 1-ben
  • Tojás alakú plüssjáték
  • Nagy rejtély - egyik a két Hatchimals Pengualas közül
  • Az élő háziállat helyettesítésére
  • Beszél, táncol, jár
  • Játszik, beszél a gyerekhez, világítanak a szemei
  • Gondoskodjon az életéről és a szőrös Hatchimals Pengualas elégedett lesz
  • Oktatás és szórakozás egyben
  • A plüss szőrzet stresszoldóan hat
  • A játék nem fárad el
  • Szín: kék vagy zöld
  • Ajánlott korosztály: 5 éves kortól

A Hatchimals Pengualas szinte egy élő barát

Simogassa a tojást, amelyből aztán kikel a csomagoláson található kék vagy zöld Hatchimals Pengualas. Eljött az az idő, amikor a gyermek gondoskodik a barátjáról, amely úgy viselkedik, mint egy igazi élő háziállat. Ez a mágikus teremtés törődést és szeretetet igényel, amelyért megjutalmazza Önt a csillógó szemeivel. Tanítsa meg a saját kék vagy zöld Hatchimals Pengualas barátját járni, táncolni, játszani vagy beszélni, amely aztán mindent megismétel Ön után. Legvégül a játék megfordítható, meghallgatható a szívverése vagy megpróbálhat kopogtatni ennek a mágikus szőrmóknak, amely aztán szintén visszakopog. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, egy vidám születésnapi dal hangzik el.

A Hatchimals Pengualas egy interaktív plüssjáték

Nemcsak játszhat és élvezheti a szórakozást a barátjával, hanem megtanulhat gondoskodni is a szőrös Hatchimals Pengualas kisállatáról és barátjáról. Ez az interaktív, kék vagy zöld Hatchimals Pengualas játék nemcsak a játszáshoz alkalmas, de úgy is használható, mint egy kedves segítség, amelynek köszönhetően a gyermek fejlődik és gondoskodik az állatról, amely élethű. A gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott.

Kód:  HRAjd0071
Termékszám:  778988192702

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15