Oldal frissítése

Hatchimals Csillogó Draggle

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hatchimals Csillogó Draggle

Varázslatos Hatchimals Csillogó Draggle plüssjáték. Csomagold ki a vidám kis tojást benne a kedves baráttal, gondoskodj a tojásról, törődj vele és figyelj rá! Amikor a héj belsejében megvilágosodik a szeme, akkor itt a megfelelő idő, hogy a barátod kikeljen. Interaktív játék, amely úgy viselkedik, mint egy élő állat, és biztosítja, hogy a gyermek nem csupán játszik vele, hanem megtanul gondoskodni is a barátjáról. Mivel a Hatchimals szőrös, ellene hat a stressznek, emellett kommunikál a gyermekkel, figyelmet és törődést igényel. Olyan játék, amit nem lehet megunni..

A lila Hatchimals Csillogó Draggle legfontosabb jellemzői

  • A Hatchimals egy interaktív játék 2-az-1-ben
  • A csomag tartalmaz egy tojást és egy plüssjátékot
  • A tojásban a két Hatchimals Draggle egyike található
  • Egy élő kisállat helyetteséről van szó
  • Beszél, táncol, járkál
  • Játszik, beszél a gyerekkel, világít a szeme
  • Tanítja a gyerekeket a szőrös Hatchimals életéről és elégedettségéről való gondoskodásra
  • A plüss szőr antistressz hatású
  • Egy játék, amit nem unsz meg
  • Alkalmas 5 éves kortól

A Hatchimals Penguela majdnem élő barátja

Simogasd meg a tojást, és kibújik belőle az egyik Hatchimals azok közül, akik a csomagoláson látszanak. Eljön az idő, amikor a gyermek gondoskodik a barátjáról, aki úgy fejlődik, mint egy igazi házikedvenc kisállat. Ez a varázslatos lény gondozást és szeretetet igényel, amit a szeme ragyogásával jutalmaz. Tanítsd meg a barátodat járni, táncolni, játszani vagy beszélni, mindent meg fog ismételni utánad. A játékot fel is fordíthatod, meghallgathatod a szívverését, vagy megpróbálhatsz kopogtatni a szőrös kedvencednek, ő vissza fog kopogtatni. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, felhangzik egy vidám születésnapi dal.

Interaktív Plüss Hatchimals Draggle

Nem csak játszhatsz és élvezheted a barátoddal a szórakozást, de megtanulod, hogyan kell törődni a szőrös kisállatoddal és barátoddal. Ez a Hatchimals interaktív játék nem csak játékként alkalmas, hanem olyan szép segédeszköznek is, amely segíti a gyermek fejlődését és gondoznia kell egy kisállatot, amely olyan, mint az élő. 5 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas.

Kód:  HRAjd1647
Termékszám:  778988515297

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05