Oldal frissítése

Gabby varázsház Medence játszókészlet

14 490 Ft

Gabby varázsház Medence játszókészlet

Készülj fel egy napsütéses vidám cicás játékra Gabyval és Fishyvel a Gaby's Magic House medencés varázsház készlettel! Csatlakozz Gabyhoz és Halacskához színes sellőfarokkal és töltsetek el együtt egy vidám napot a medencénél! De legelőször, mielőtt nekilátnál, nyisd ki a meglepetést tartalmazó dobozt, és fedd fel a játékot, éppen úgy, mint Gaby a sorozatban,   hogy részt tudj venni a kalandban! Miután kicsomagoltad a dobozt, menj a medencéhez, és fedezd fel Halacska testvérének, Napocskának az elrejtett meglepetését egy óriáskagylóban a csúszda alatt! Mielőtt felmászol a csúszda tetejére vezető létrán, add rá Gaby-ra a sellőfarkat. Ezután Gaby és Halacska egy kis meleg vizet fröcskölhetnek a macskás polipocskából, hogy a víz megváltoztassa csodálatos sellőfarkuk színét. Ezután már csak egy maradt hátra, csússz le a csúszdán és csobbanj a vízbe! Néhány csúszás után Gabi leveheti a sellőfarkát, és Halacskával együtt pihenhet a felfújható nyugágyakon, ahol a nap hátralévő részét töltik együtt a medence mellett!

A játék még izgalmasabb kalandok elé néz

A gyerekek imádni fogják, hogy eljátszhatják kedvenc medencés jeleneteiket Gaby és Halacska segítségével a Gaby varázsházából. Még izgalmasabb játékkalandokért csatlakoztasd a létrát Gaby varázslatos házának legfelső emeletére, és indítsd el a medencés partit Gabyval, Halacskával és más, egymásra figyelő macskabarátokkal, mint Cake és Panda Mancs! (A ház és a figurák külön kaphatók. ) Utolsó meglepetésként pedig a Varázsház meglepetésdobozában található QR-kódot beolvasva egy különleges jutalmat oldhatsz fel az ingyenes Gaby varázsháza alkalmazásban (elérhető iOS és Android rendszereken). A Gaby's Magic House témájú plüssfigurák, babák, figurák és játékkészletek tökéletes játékok azoknak a lányoknak és fiúknak, akik szeretik bevetni a képzeletüket, hogy saját Magic House világot teremtsenek, ezért készülj fel a véget nem érő csúszós és csobbanós kalandra a Gaby's Magic House medence játékkészlettel.


Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Gabby varázsháza

Tulajdonságok

Típus Játék szett
Fajta Figurák, Állatkák
Használat Játékhoz
Figurák száma 3 db
Anyag Műanyag

Játékszettek

Darabszám a készletben 9 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAls5349
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  778988492598

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20