Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Cool Maker varrógép

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cool Maker varrógép

Csemetéje mindig divatkiegészítőket készít és válogat, és szeret designert játszani, de Ön fél, hogy megsértené magát egy klasszikus varrógéppel? Ne aggódjon! A Cool Maker varrógép elkerüli az efféle veszélyeket innovatív keverő technikájának köszönhetően. A Cool Maker varrógép tartalmaz egy rekeszt a használt anyagoknak, így biztosítva, hogy otthona nem válik rövidáru bolttá. Ezen kívül olyan felnőttes szórakozást kínál gyermekének, amellyel fejlesztheti kreativitását, illetve megtanítja őket arra, hogy befejezzék az elkezdett terveket.

A Cool Maker varrógép kreatív szett főbb jellemzői

  • A Cool Maker varrógép különleges technológiát használ az anyagok összeillesztésére összevarrt ujjak nélkül
  • Alkalmas fiúk, lányok és felnőttek számára
  • Dekorációs anyag akár 5 projekt előállításához
  • A Cool Maker varrógép mindenféle anyagot tud kombinálni

Az eredeti szórakozás

Az egyedülálló Cool Maker varrógép különleges és biztonságos technológiája, amely összekeveri az anyagokat, nagy ajándék az ügyes kezek számára. A kreatív szett szép szövetek és díszítőelemek válogatását tartalmazza eredeti divatkiegészítők gyártásához, nagyszülők ajándékaihoz, babaruhákhoz és más egyébhez.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAjd0076
Termékszám:  778988679760

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15