Oldal frissítése

Bunchems különálló kék alapszín készlet

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Bunchems különálló kék alapszín készlet

Hagyd, hogy gyermekeid a Bunchemsszel szórakozzanak, és teljes lendülettel szárnyaljon képzeletük. Ebben kiváló segítséget nyújt a Bunchems különálló alapszín készlete, amelyben 50 kék színű golyó található. Ez azt jelenti, hogy még sok-sok órán át alkothat gyermeked állatokat, szörnyeket, autókat és egyéb kreatív figurákat. Gyermeked nagyon szereti a kék színt? Nem gond. A Bunchems különálló alapszín készlete elég kék színű golyót kínál a véget nem érő játékos szórakozáshoz, és tökéletes kiegészítője a Bunchems Mega pack kreatív készletnek.

A Bunchems kék alapszín készlet főbb jellemzői

  • A kék golyók különleges kialakítása biztosítja az egyszerű és stabil összekapcsolást
  • Fejleszti a térbeli képzelőerőt, a kreativitást és az esztétikai tehetséget
  • Segíti fejleszteni a finommotoros készségeket és a kézügyességet
  • Már a kisgyermekek is fantasztikus alkotásokat készítenek a Bunchems tapadós golyóival

Bunchems különálló kék alapszín készlet a legkisebbek számára is

A Bunchems egyedülálló golyói nagyon könnyen összekapcsolódnak. Nyomd meg, kapcsold össze, és már alkothatsz is. De ezzel még nincs vége! A Bunchemst ugyanilyen könnyedén szétválaszthatod, így újabb meg újabb ötleteket valósíthatsz meg. Szereti gyermeked a tengert vagy az univerzumot tele idegenekkel? Ebben az esetben nem élhet a Bunchems kék kreatív készlete nélkül.

Kód:  HRAif0684e
Termékszám:  ASRT778988657362
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10