Oldal frissítése

Bakugan Harci aréna S6

24 090 Ft

Bakugan Harci aréna S6

Tedd boldoggá a kis harcosod. Adj neki tökéletes helyet az epikus csatákhoz, és szerezz neki egy testreszabható Bakugan harci arénát .A készlet tartalmaz pörgettyűket és lapátokat, amelyekkel pörgetheted, ütögetheted vagy mozgathatod a Bakugant. Ez az aréna tartalmaz egy exkluzív Bakugan Dragonoidot speciális támadással (pörgés) és gyűjthető kártyákkal. A kis harcos a beépített telefontartónak köszönhetően harc közben is filmezheti Bakugánjait. A Bakugan Big Arena játék a Special Attack S6-hoz tartalmaz egy speciális kódot is, amely a Roblox online játékban használható. A harci aréna falai kicserélhetők edzőkészlet-elemekre (külön megvásárolható). Ennek köszönhetően a kis harcos a képzelete szerint alakíthatja a csatateret. A Bakugan harci aréna segítségével ő lesz a legjobb harcos.  

A Bakugan Harci aréna S6 játékszett legfontosabb jellemzői

  • A játékkészlet cserélhető falakkal testre szabható
  • A pörgettyűk és lapátok segítségével a Bakugan egyszerűen mozog és forog.
  • A Bakugan Harci aréna S6 játékkészlet tartalmaz egy exkluzív Bakugan Dragonoidot.
  • Gyűjtőkártyák mellékelve
  • A beépített telefontartónak köszönhetően a csatákat le lehet filmezni.

A Bakugan Harci aréna S6 játékkészlettel te leszel a legjobb harcos.

A Bakugan Harci aréna S6 játékkészlet akciódús szórakozást nyújt a fiúknak. A Bakugan figurákkal "ádáz" csatákat vívhatnak a rivális klánok között. A klánzászlók és a sparring totemek, valamint a különböző akadályok egyedi játékot eredményeznek. Pörgesd vagy gurítsd a Bakugan Dragonoidot az XL húzókötéllel. Az aréna külön megvásárolható cserélhető alkatrészekkel testre szabható. Akárcsak a Bakugan figurák és a játékkártyák. A Bakugan Harci aréna S6 játékkészlettel a kis harcosok nagyon jól fognak szórakozni.

Anyaga:műanyag

A játék magassága:3,5 cm

Ajánlott életkor:6 éves kortól

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Férfi/fiú

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 6 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 3,5 cm

Innen ismerheted

Téma Bakugan

Tulajdonságok

Típus Akció
Fajta Figurák
Használat Játékhoz
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag
Kód:  HRAls2050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  778988466643

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10