Oldal frissítése

RC modellek

Elektromos motor

Az elektromos motor az RC modellek leggyakoribb hajtása. Karbantartásmentes és csendes. Az elektromos motorok DC-re (általában 10-30 km/h sebességre) és AC-re oszthatók, amelyet szintén kefe nélkülinek neveznek (akár 50 km/h-ig). Ezek a motorok kevesebb energiát fogyasztanak.

Arányos vezérlés

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy fokozatosan növeld vagy csökkentsd a forgatás sebességét vagy mértékét. Az RC-modellek enélkül hirtelen fordulna el egy bizonyos szögben, amely miatt szakaszosabb lenne a lassítás vagy gyorsítás.

RTR (Ready to Ride)

RTR vagy Ready to Ride - készen áll a használatra, ami azt jelenti, hogy egy távvezérelt modell, például egy autó, készen áll a vezetésre, amint kiveszik a dobozból. Nem kell hozzá további kiegészítőket és alkatrészeket vásárolni.

Leszálló talp

A leszálló talp a helikopter alján lévő keret, amelyet a földet éréshez használnak.

Gyro

A Gyro, a teljes nevén giroszkóp, elektronikus stabilizáló rendszer távvezérelt modellekhez, különösen RC helikopterekhez. Megakadályozza például a modell tengelye körül fellépő nem kívánt autorotációt.

Belsőégésű motor

Elsősorban professzionális használatra készült. Az elektromos motorokhoz képest hangosabb és kényesebb az üzemeltetése és a karbantartása. Mindezek ellenére őszintébb vezetési élményt nyújt. A benzin illatát perpillanat kevés dolog tudja pótolni.

Differenciálmű

A klasszikus autókhoz hasonlóan az egyik tengely keréksebessége eltérő. A differenciálműnek köszönhetően a modell irányíthatósága jobbá válik.

BTF (Bind and fly)

A BNF (Bind to fly) drónokat távadó (vezérlő) nélkül forgalmaznak, amelyeket a földről lehet vezérelni. Olyan pilóták számára alkalmasak, akik már rendelkeznek távirányítóval, vagy több modellt akarnak reptetni. Ha nem rendelkezik vezérlőegységgel, akkor meg azt külön kell vásárolnia. Fontos, hogy a megvásárolt illesztőprogram kompatibilis legyen a modellel.

Gimbal

A Gimbal egy speciális stabilizáló eszköz, amely a fotó készítés és film forgatás közben megakadályozza a nem kívánatos rázkódásokat. A fényképezőgép három tengelyen stabilizált helyzetben áll, így a felvétel készítés közben a kép stabil marad.

RTF (Ready to fly)

Ready to fly vagyis repülésre készen áll, és ezzel a címkével ellátott drónok minden felszereléssel el vannak látva, így nincs szükség semmilyen tartozék megvásárlására. Egyes modelleknél csak elemeket kell vásárolnia a távirányító eszközbe. Ezeket a quadrocoptereket mind a kezdők, mind a haladó felhasználók számára tervezték.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10