Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Jata 907

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jata 907

Be kell csomagolnia ételét a munkába vagy az iskolába? Mindkét esetben válassza a Jata ételhordóját elegáns zöld-fehér színben, masszív térfogattal. A zár alatt kanál található, mely biztosítja a maximális felhasználói kényelmet - nem kell más tárolokat hordania. Mivel hermetikusan zárható, nem kell a tartalom kiömlésétől tartania, és attól, hogy az a táskájára kerül, melyben szállította, vagy Önre. A kezelést megkönnyíti az összehajtható fogantyú a kényelmes szállítás során. Alkalmas a hűtőben, valamint a mikrohullámú sütőben való használatra is. Karbantartása így igazán egyszerű - még mosogatógépben is mosható. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kanál a zár alatt
  • 0,5 l térfogat
  • Hermetikusan zárható
  • Összecsukható fogantyú a kényelmes szállításért
  • Alkalmas a hűtőben és a mikrohullámú sütőben való használatra
  • Mosogatógépben mosható

Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 0,5 l
Tömeg 0,2 kg
Szintek száma 1
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, Vákuumszigetelés
Kód:  JABO008
Termékszám:  8436017657616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10