Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ételhordók

Ne költs feleslegesen pénzt az egyáltalán nem környezetbarát műanyag csomagolásokra vagy papír ételtartó dobozokra. Ehelyett olyan ételhordók használata jelenthet jó megoldást, amelyeket milliószor használhatsz, és a bennük tárolt ételek mindig jó ízűek lesznek. Az ételhordó sokféle formát ölthet, és rengeteg különböző jellemzője lehet. Nézd meg, mi minden található a kínálatban, amiből kiválaszthatod a neked megfelelő darabot.

Folytatás
Paraméterek módosítása
107 termék

Ételhordók

A Ételhordók kategóriában összesen 107 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10