Oldal frissítése

JABRA

Jabra fejhallgatók

Jabra – a legjobb hangmegoldások

A Jabra vállalat az audio kiegészítők piacán az úttörők közé tartozik. Legyen szó az első zajszűrős mikrofonról vagy az első pulzusmérővel ellátott fejhallgatókról, a Jabra mindig a vásárlók igényeire gondol, és tökéletes hangélményt biztosít hívásokhoz és zenehallgatáshoz bármilyen helyzetben. A Jabra fej- és fülhallgatók, mikrofonok és kihangosítók számos okos funkcióval rendelkeznek, kiváló minőségű kivitelezéssel és kiváló hangzással, ami több száz óra alapos kutatás eredménye.

Jabra irodai és call center fejhallgatók

Jabra irodába és call centerbe

A Jabra Engage és Evolve fejhallgató sorozatok vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókat kínálnak, amelyeket az irodában, call centerben és üzleti utazásokon is értékelni fogsz. Kiemelkedő hangszórókkal, zajcsökkentő mikrofonokkal, stabil vezeték nélküli kapcsolattal és az átlagosnál hosszabb akkumulátor üzemidővel rendelkeznek. Nem hiányozhat a kapcsolat védelem és a hallás védelme a hangos zajok ellen. A Jabra fejhallgatók különböző kialakításokban érhetők el, fülre illeszkedő, fülkampós, fület befedő vagy True Wireless kivitelben.

Jabra True Wireless fejhallgatók

A vezeték nélküli Jabra True Wireless fej- és fülhallgatók számos lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik szabadságra vágynak. Funkcióik megkönnyítik a munkát, emellett ellenállnak a verítéknek és az esőnek egyaránt. Számíthatsz továbbá a több órás akkumulátor üzemidőre és kristálytiszta hanghívásokra. Két eszközhöz is csatlakoztathatod őket egyszerre, valamint értékelni fogod a zajszűrési technológiát is. A Jabra fej- és fülhallgatók híresek, és évek óta fejlesztett ergonómiájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülre vagy a fülbe, továbbá ellenállnak minden igénybevételnek, mindeközben elegánsak is.

Jabra Elite
Jabra handsfree

Jabra handsfree, nem csak az autóba

A Jabra Talk handsfree elegáns megjelenéssel és magas minőségű hívásokkal rendelkező fejhallgatókat jelent. A minőségi átvitelről a 2 mikrofonos technológia, a hatékony zajszűrés és a HD Voice funkció gondoskodik, amely automatikusan szabályozza a hívás hangerejét a környező zajokhoz igazítva azt. A Bluetooth biztosítja a problémamentes csatlakozást. A kényelmes vezérlést a Jabra Assist alkalmazás vagy a Google Assistant, esetleg Siri hangasszisztensek támogatása teszi lehetővé.

Paraméterek módosítása
221 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05